Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
4377
3

Колишній чемпіон світу: «Ф'юрі проведе реванш із Нганну або піде на пенсію»

Джордж Гроувз упевнений, що бою з Усиком не буде

Колишній чемпіон світу: «Ф'юрі проведе реванш із Нганну або піде на пенсію»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі

Колишній чемпіон світу в другій середній вазі британець Джордж Гроувз (28-4, 20 KO) вважає, що бій Ф'юрі – Усик буде не тільки відкладений, а й взагалі може не відбутися. На думку Гроувза, плани британця на майбутнє можуть постраждати, якщо він програє українському чемпіону.

«Немає жодних шансів, що бій з Усиком відбудеться 23 грудня. Я не думаю, що Усик буде наступним. Я думаю, що це буде або Нганну, або останній бій у кар'єрі Ф'юрі.

Він усім каже, що він – Циганський Король, що він – мужик, що жоден боєць не може його перемогти. Зараз є той, хто може його перемогти, і це Усик. Багато людей думають так само. Йому не потрібно йти на ризик і відбиватися від маленького зубастого українця.

Він волів би просто красиво піти. Він цікава людина, і в нього є багато можливостей, які він може відкрити для себе після боксу. Але ці двері можуть бути закриті перед ним, якщо він програє Усику.

Я думаю, що Ф'юрі збирається або виправити ситуацію з останнім боєм проти Нганну, за який йому заплатять великі гроші і який буде цікавий багатьом. Він буде краще тренуватися і краще себе проявить. Або він може піти на пенсію», – сказав Гроувз.

28 жовтня в Саудівській Аравії відбувся 10-раундовий бій Тайсона Ф'юрі проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну. Ф'юрі здобув важку перемогу за очками роздільним рішенням суддів (95-94 Нганну, 96-93 Ф'юрі, 95-94 Ф'юрі).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pa1103
Лишає пояс, а дальше, світ великий, може рибалити десь на Карибах
potemkin78
капитан очевидность