Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 02 листопада 2023, 18:55
258
0

Вадим БРАЖНИК: «Зіграти з командами, як Швеція, це дуже гарний бонус»

Головний тренер збірної України з гандболу – про товариський турнір у Швеції

| Оновлено 02 листопада 2023, 18:55
258
0
Вадим БРАЖНИК: «Зіграти з командами, як Швеція, це дуже гарний бонус»
ФГУ. Вадим Бражник

Головний тренер збірної України з гандболу Вадим Бражник поділився думками напередодні товариського турніру, який пройде у Швеції.

«По-перше, кожен матч треба вигравати, прагнути до цього. Тому ми будемо робити все можливе. Я розумію, що це збірна Швеції, але у нас теж є гравці, які грають у сильних клубах і показують дуже гарний результат. У нас є зміни у складі. Є молоді гравці, які ще жодного разу не були в національній збірній. Часу небагато, але ми вже готуємось: завдяки програмі XPS гравці отримують відеонарізки, комбінації та, всі все бачать. Тож я сподіваюсь, що всі будуть готові

Гандбол зараз такий: якщо все складеться добре, то команда може виграти в будь-якого суперника. Ми вже показували гарний гандбол. Помилки, звісно, є, але ми можемо грати. Ми мали дуже гарну гру з Румунією, грали добре проти Австрії, хоча і програли. Ми маємо виконавців, які можуть грати на високому рівні. Все залежить від нас самих.

Дуже важливо, що така топ-збірна у гандболі, як Швеція, запрошує нас на такий турнір. Вони готуються до чемпіонату Європи, а ми готуємось до кваліфікації на чемпіонат світу. І зіграти з такими командами - це дуже гарний бонус. Я знаю, що на матчі буде присутня посол України. Буде підтримка на вищому рівні. Підготуємось – пограємо», – сказав Бражник.

Нагадаємо, що турнір у Швеції пройде з 2 по 4 листопада. Збірна України зіграє проти основної збірної та складу В Швеції, а також проти складу В збірної Норвегії.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.