Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 30 жовтня 2023, 15:57
12746
7

Льюїс розповів, чому Нганну не заслужив на перемогу в бою з Ф'юрі

Леннокс упевнений, що претендент не може використовувати боягузливу тактику і перемогти за очками

| Оновлено 30 жовтня 2023, 15:57
12746
7
Льюїс розповів, чому Нганну не заслужив на перемогу в бою з Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі та Франсіс Нганну

Колишній абсолютний чемпіон світу в хевівейті Леннокс Льюїс розповів, що пішло не так у бою між чемпіоном WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) і Франсісом Нганну (0-1).

Всі найяскравіші моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Отже, давайте поговоримо про минулу ніч. Я думаю, що і Ф'юрі, і Нганну здивували всіх, але з двох різних причин. Ф'юрі не був схожий на того, хто був у трилогії проти Вайлдера. Нганну ж перевершив очікування багатьох. По суті, Нганну виграв вечір. Ф'юрі виграв бій.

Я вважаю, що Ф'юрі виграв бій, але, знову ж таки, я дотримуюся думки, що в чемпіона потрібно відбирати титул. Крім нокдауну, Нганну весь бій тільки й робив, що контратакував. Вважайте мене старомодним, але, на мою думку, цього недостатньо, якщо не нокаутувати його.

При цьому Ф'юрі виглядав непереконливо і весь вечір не влучав ударами в корпус. Як король боксу, ти не можеш дозволити ММА-шнику прийти в твій дім і провести хороший бій проти тебе в його першому боксерському поєдинку. Це мала бути школа боксу. Але було не так!», – заявив Льюїс.

28 жовтня в Саудівській Аравії відбувся 10-раундовий бій Тайсона Ф'юрі проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну. Ф'юрі здобув важку перемогу за очками роздільним рішенням суддів (95-94 Нганну, 96-93 Ф'юрі, 95-94 Ф'юрі).

Оцініть матеріал
(62)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzzz
мусолят этот бой с вайлдером везде. 
Та если б не этот бой, о фьюри бьы никто и не вспомнил
andre_lui
Воно то так. І в першому бою з Холіфілдом, який Льюїс переконливо виграв - дали лише нічию. Лише в другому, який Льюїс вже не так переконливо виграв дали перемогу Льюїсу за скажімо так "тенденцію". Але ж Фьюрі в такому ж стилі "переміг" Кличка. Потім взагалі ховався й тікав від реваншу. Та й насамкінецьі як виявилося приймав заборонені препарати до бою. В такому ж випадку у Джеймса Тоні забрали пояс і повернули Джону Руїсу. Але якось ці писані і неписані правила тут діють, а тут не діють. І всі рівні, але дехто рівніший. Ось для цього потрібні і перестраховки. Дійсно ще не памятаю такого варіанту, щоб людина, яка "горизонтально" зустріла кінець бою перемагала.
AndiM
Льюїс лошара, коли Кличко його "тушив" у бою , то  мерзота змогла тільки своєю тупою головою нанести травму.