Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 жовтня 2023, 18:13
10901
1

Евандер ХОЛІФІЛД: «Шанс на перемогу Усика тепер вищий»

Легендарний суперважковаговик – про бій Олександра з Ф'юрі

| Оновлено 31 жовтня 2023, 18:13
10901
1
Евандер ХОЛІФІЛД: «Шанс на перемогу Усика тепер вищий»
Clutchpoints. Холіфілд, Ф'юрі і Усик

Колишній абсолютний чемпіон світу в надважкому дивізіоні Евандер Холіфілд (44-10-2, 29 KO) поділився емоціями після бою між чемпіоном WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) і Франсісом Нганну (0-1) та оцінив шанси українського суперважковаговика Олександра Усика після цього бою.

«Це був дуже хороший бій, я на таке не очікував. Думаю, Ф'юрі грався з Нганну на початку, але потім, коли Франсіс відправив британця в нокдаун – все змінилось. Шанс на перемогу Усика тепер вищий, він хороший боксер, у нього гарна швидкість рук. В українця чудовий характер, він ніколи не здається», – сказав Холіфілд.

28 жовтня в Саудівській Аравії відбувся 10-раундовий бій Тайсона Ф'юрі проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну. Ф'юрі здобув важку перемогу за очками роздільним рішенням суддів (95-94 Нганну, 96-93 Ф'юрі, 95-94 Ф'юрі).

Оцініть матеріал
(95)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Бензар Євген
Як люди почали швиденько перевзуватися після цієї ганебної перемоги Ф'юрі на людиною яка майже аматор початківець в боксі. А я ще до цього бою писав що не маю сумнівів в перемозі Усика над велетнем Ф'юрі.