Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 31 жовтня 2023, 19:55
3190
1

Промоутер: «Не можу сказати, що Ф'юрі легковажно поставився до бою, але...»

Френк Воррен вважає, що його клієнт міг виступити набагато краще

| Оновлено 31 жовтня 2023, 19:55
3190
1
Промоутер: «Не можу сказати, що Ф'юрі легковажно поставився до бою, але...»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ф'юрі, Воррен, Арум і Усик

Промоутер Френк Воррен визнав, що розмови про бій з Олександром Усиком напередодні поєдинку Тайсон Ф'юрі – Франсіс Нганну не допомогли його підготовці, як і деякі інші зобов'язання британця в Ер-Ріяді.

«Я не можу сказати, що Тайсон легковажно поставився до цього поєдинку, але було неприємно, що з'явилася інформація про те, що бій з Усиком відбудеться. Але ми повинні були це зробити, тому що щойно ви підписуєте контракт, про це відразу ж стає відомо.

У бою з Нганну це був не Ф'юрі, це був поганий день для нього. Але це була перемога, Тайсон виграв бій за рахунок своєї наполегливості та рішучості. Нганну був дуже небезпечний і сильний, він міг дати будь-кому важкий і жорсткий бій.

Я не впевнений, що Тайсон виглядав переконливо – і він буде злий, якщо я скажу це, – але я не думаю, що він мав гарний вигляд.

Для нього було важливо взяти участь у всіх заходах для преси та гала-вечері, але він мав просто прийти туди, повечеряти і піти. Але Нганну і всі інші бійці вчинили так само. Озиратися назад марно, все вже пройшло, зроблено і закінчено, час назад не повернеш.

Ми всі висловлюємо свою думку, але Тайсон ніколи не шукає виправдань. Наступний бій – це величезний бій за всі чотири пояси, і він повинен вирішити, коли це може статися», – сказав Воррен.

Також Френк Воррен заявив, що бою з Усиком у грудні не буде.

28 жовтня в Саудівській Аравії відбувся 10-раундовий бій Тайсоном Ф'юрі проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну. Ф'юрі здобув важку перемогу за очками роздільним рішенням суддів (95-94 Нганну, 96-93 Ф'юрі, 95-94 Ф'юрі).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Просто проти нього в ринзі був не Чисора чи Уайт, а Нганну. Фьюрі показав все на що здатний і тільки допомога судей зробила його переможцем бою. Це бачили всі.