Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 28 жовтня 2023, 05:23
59
0

У LAN-кваліфікації буде визначено команду господарів IEM China

Чотири команди боротимуться у Шанхаї за місце на турнірі Big Event з бай-іном $250 000

| Оновлено 28 жовтня 2023, 05:23
59
0
У LAN-кваліфікації буде визначено команду господарів IEM China

Wings Up та Steel Helmet візьмуть участь у закритих кваліфікаціях IEM China на локальній мережі в Шанхаї після виходу з відкритих китайських кваліфікацій. До них приєднаються дві команди з топ-30 – TYLOO та Lynn Vision.

Очна кваліфікація пройде 3–4 листопада та надасть одне місце на IEM China, яке відбудеться у квітні 2024 року. ESL ще не оголосила, де в Китаї пройде головна подія і чи замінить закрита кваліфікація Запрошення «Місцевий герой», яке традиційно використовується на заходах IEM.
Steel Helmet, де з 2021 року займається екс-TYLOO IGL Ke ⁠captainMo⁠ Liu, у першій відкритій кваліфікації здобув перемогу над міжнародними проектами Rare Atom та Wings Up.

Нещодавно до команди приєдналася ще одна знакова фігура китайської сцени в особі Хуей ⁠DD⁠ Wu, і тепер організація вирушить на офіційну локальну мережу HLTV лише вдруге.

Wings Up показали найкращі результати у другій кваліфікації, а це означає, що Расмус kreaz⁠ Йоханссон та Домінік ⁠Blogg1s⁠ Яніта дебютують в офлайн-режимі за китайську організацію. Це другий добрий результат для китайсько-європейської команди після того, як вони також досягли успіху у відкритій кваліфікації ESL Challenger Jönköping.

Лаву ⁠phzy⁠ Smidebrant та Kornel ⁠kory⁠ Szedlar's Rare Atom, однак, доведеться почекати після поразки від Wings Up та Noobs But Diligent відповідно у двох відкритих кваліфікаціях.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.