Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 29 жовтня 2023, 03:17
3067
4

Фіаско в Іракліоні. Жіноча збірна України програла Греції

Українки зазнали третьої поразки у Лізі націй

| Оновлено 29 жовтня 2023, 03:17
3067
4
Фіаско в Іракліоні. Жіноча збірна України програла Греції

Жіноча збірна України провела третій матч групи В3 Ліги націй. Суперником «синьо-жовтих» стала Греція. Обидві команди раніше зазнали двох поразок, так що в очному протистоянні мали намір взяти перші очки в турнірі.

Українки активно розпочали зустріч і вже на 3-й хвилині відкрили рахунок у матчі. Після скидки від Гірин Калініна зіграла на випередження та з гострого кута відправила м'яч у ворота. Пропустивши гол, господарки поля не стали зволікати з відповіддю та створили кілька небезпечних моментів біля наших воріт. Двічі по воротах пробивала Саррі, і в обох епізодах їй трохи не вистачало влучності. Був шанс збільшити перевагу і у нашої команди, коли Гірин з кута штрафного майданчика не переграла голкіперку.

І все ж, футболістки збірної Греції зуміли зрівняти рахунок. Після навісу зі штрафного Марку несильним ударом головою відправила м'яч у ворота: футбольний снаряд від штанги залетів у сітку. А перед перервою наші ворота виручила поперечина після удару головою від Спірідоніду.

«Синьо-жовті» агресивно розпочали другу половину зустріч. Пожвавила гру Глущенко, яка вийшла на заміну, після удару Петрик врятувала свою команду Насі, з відмінної позиції промахнулася Кравчук. Господарки поля рідко переходили на нашу половину поля та несподівано забили другий гол у ворота збірної України. Георгандзи, яка тільки-но вийшла на поле з лави запасних, прострілила з лівого флангу, а Спірідоніду переправила м'яч у ворота.

У час, що залишився, українки намагалися врятувати матч, а футболістки Греції всією командою стояли на своїй половині поля і тягнули час. До другого тайму було компенсовано цілих 10 хвилин, і вирвати нічию могла Кравчук, після удару головою якої Насі зробила приголомшливий сейв.

Збірна України зазнала поразки, і 31 жовтня знову зустрінеться з командою Греції. Номінально домашній поєдинок українки проведуть у тому таки Іракліоні.

Ліга націй. Група В3.

Греція – Україна – 2:1

Голи: Марку (36), Спірідоніду (72) – Калініна (3)

Попередження: Сідіра (54), Марку (63)

Греція: Насі, Мітку, Сідіра, Палама (Морайту, 78), Патерна, Саррі, Марку, Какабукі, Яннака, Спірідоніду, Конгулі (Пападопулу, 15; Георгандзи, 71)

Україна: Самсон, Деркач (Семків, 79), Шматко, Апанащенко, Корсун, Козлова (Кравчук, 46), Петрик, Панцулая, Гірин (Андрухів, 73), Калініна (Глущенко, 46), Овдійчук

Арбітр: Яна ван Ларе (Бельгія)

Стадіон «Теодорос Вардіноянніс» (Іракліон, Греція)

ГРЕЦІЯ – УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчах з Кадісом та Баварією
Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3
Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчах з Кадісом та Баварією

У Ла Лізі зіграє Тібо Куртуа, а проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024
Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8
Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Orion-V
І хто за рейтингом в сьомому десятку, а хто на початку четвертого? Соромно так грати за такої різниці в класі (рейтингу)
kyibogus72
Явно головний тренер не на своєму місці
AutumnBridge
Такой  сестринский матч в честь нашего флага.   Синие оказались сильней жёлтых.   И это первая победа гречанок над украинками.  Поздравим их.   Приятно смотреть, как кто то ещё креститься как и мы.   Или мы - как они.)    А ещё - профили.   Истинные гречанки как на фресках!   Греческий нос!   А вот порешала всё парне-девка Георганидзи (почти Гаргона).   Пробежала и подала.   На Анастасию!!!)