Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1034
1

Крістал Пелас – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 27 жовтня о 22:00 за Києвом

Крістал Пелас – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

27 жовтня на «Селхерст Парк» пройде матч 10-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Крістал Пелас» зустрінеться з «Тоттенхемом». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Крістал Пелас

Клуб протягом минулого сезону відмовився від подальшого експерименту зі ставкою на Патріка Вієйра і повернувся до перевіреного варіанту з Ходжсоном. І Старина Рой забезпечує той самий результат, що був до припинення співпраці з ним 2021-го – не блискучий, без надії на єврокубки, але стабільний. Нічого особливо не змінилося і зараз, навіть після відходу багаторічного лідера, Заа. Зате нарешті розкрився Едуар, що забив за пару місяців цього сезону вже майже як за повні попередні в Англії. У тому числі завдяки його м'ячам склярі досить регулярно набирали очки і навіть перемагали. Але в минулому турі закінчилося все розгромом від Ньюкасла - той забив 4 м'ячі.

Тоттенхем

Команда навесні позаминулого року під керівництвом Конте змогла зробити ривок на лігочемпіонівське, 4-те місце - причому, що особливо приємно, на фінішному ривку випередила свого головного ворога Арсенал. Але наступного сезону Антоніо, у стилі футбольного Тараса Бульби, особисто розвалив усе, що випестував у Лондоні, залишившись без роботи, а колишніх підопічних позбавив єврокубків. Його змінив повноцінно лише влітку, Постекоглу, причому Енджу довелося ще й думати, як збудувати гру без капітана-бомбардира, Кейна. І стартовий відрізок виразно австралійцю вдався, його підопічні вибралися у лідери Прем'єр-Ліги. Не зменшили обертів і після паузи на ігри національних збірних - Фулхему забили двічі, причому у Сона гол та передача.

Статистика особистих зустрічей

У Кристал Пелас лише 1 перемога над статусним сусідом у 9 крайніх поєдинках. Більше того, всі 3 останні матчі Тоттенхем вигравав, сухо, із загальним рахунком 8:0.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у те, що склярі зможуть тут зачепитися за очки. Можливо, Тоттенхем не повторить розгром Ньюкасла, але має виграти і в цьому поєдинку (коефіцієнт – 1,82).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
От тут є шанс на втрату від Тотенхема