Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 26 жовтня 2023, 04:29
1820
0

Жузеп ГВАРДІОЛА: «Холанд забиватиме до останнього дня кар'єри»

Наставник «Манчестер Сіті» прокоментував перемогу над «Янг Бойз» у ЛЧ

| Оновлено 26 жовтня 2023, 04:29
1820
0
Жузеп ГВАРДІОЛА: «Холанд забиватиме до останнього дня кар'єри»
Getty Images/Global Images Ukraine. Жузеп Гвардіола

25 жовтня відбувся матч 3-го туру Ліги чемпіонів у групі G між клубами «Янг Бойз» та «Манчестер Сіті». Гра завершилась із рахунком 3:1 на користь англійської команди.

Після завершення поєдинку головний тренер «міщан» Жузеп Гвардіола прокоментував перемогу своїх підопічних:

«Це була виняткова гра, і наша гра була справді гарна. Нам трохи не вистачало у першому таймі; у них була фізична сила, вони були більш агресивні у грі віч-на-віч. Загалом усі вони були винятковими. Я дуже задоволений тим, як ми зіграли, і тепер нам потрібна ще одна гра, щоб математично пройти до плей-оф, а потім ще дві, щоб фінішувати першими [у групі].

Люди очікують, що Холанд щоразу заб'є чотири голи. Вони хочуть, щоб він зазнав невдачі, очікують, що він цього не зробить, але мені дуже шкода, цей хлопець забиватиме голи все своє життя. Він є неймовірною загрозою, але іноді нам не вистачає гравців, які мають здатність знаходити передачі, такі темпові, як, наприклад, Кевін Де Брюйне та Гюндоган у минулому – такі гравці. Але Холанд забиватиме до останнього дня кар'єри.

Ріко Льюїс грав на позиції крайнього захисника та заходив у центр. Він такий розумний. З Родрі він показав неймовірну гру – всі троє захисників були справді гарні. У другому таймі Жеремі Доку, Джек Гріліш та Бернарду Сілва, коли він вийшов на поле, діяли чудово. Це була справді гарна гра».

Гравець матчу Ріко Льюїс:

«Це була складна гра, новий виклик для нас, пов'язаний із газоном, погодою та навколишнім середовищем, до якого ми звикли. Але, як ви бачили, команда дуже добре адаптується і ми виконали свою роботу. Зрештою, це була гарна гра.

У грі було багато моментів і, якщо ними не скористатися, може бути складно. Але ми виконали свою роботу, нападаючі реалізували свої моменти, і ми виграли гру. Я давно цього хотів. Сьогодні я був трохи засмучений голом у наші ворота, бо міг би зіграти трохи краще, але після цього я відпустив це і спробував створити для нас більше моментів.

Загалом, я сказав би, що я щасливий. Я створив шанс для Ерлінга. Все могло скластися у будь-який бік, я міг зробити результативну передачу.

Ми розглядаємо кожну гру окремо. Сьогодні була гра, яку ми мали виграти. Наступного разу ми повинні виграти гру теж. Ось як ми маємо на це дивитися; ми не можемо забігти наперед».

Відеоогляд матчу Янг Бойз – Манчестер Сіті – 1:3

Події матчу

86’
ГОЛ ! М'яч забив Ерлінг Холанд (Манчестер Сіті).
67’
ГОЛ ! З пенальті забив Ерлінг Холанд (Манчестер Сіті).
52’
ГОЛ ! М'яч забив Елія Мешак (Янг Бойз).
48’
ГОЛ ! М'яч забив Мануель Аканджі (Манчестер Сіті).
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.