Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 26 жовтня 2023, 02:02
1754
1

Віцепрезидент ЮКСА: «Клуби УПЛ практикують скасування харчування гравців»

Євген Донцов – про покарання, які існують в чемпіонаті України

| Оновлено 26 жовтня 2023, 02:02
1754
1
Віцепрезидент ЮКСА: «Клуби УПЛ практикують скасування харчування гравців»
Facebook (Євген Донцов)

Віцепрезидент клубу Другої ліги «ЮКСА» Євген Донцов розповів про покарання, яке деякі клуби УПЛ застосовують до своїх гравців, які показують негативний результат.

«Що робить бізнесмен, коли працівники втрачають мотивацію, коли щось не виходить? Думаю у кожного з вас є слушні думки стосовно цього. Що роблять професійні клуби, коли їхні гравці не дають результат? Правильно, ви вгадали — скасовують харчування гравцям. Це я так розумію, що це така альтернативна форма мотивації. На цьому тижні дізнався що аж два футбольних клуби з Премʼєр-ліги практикують таке. Насправді це гниль і неповага до людей. Це з однієї сторони. А з іншої – дурість і повне нерозуміння того, як управляти людьми, як мотивувати людей. Цікаво, що понад усе це покарання навіть не тих гравців, які здобувають негативний результат, а тих хто на заміні, або в заявці. Це зазвичай низькооплачувані гравці, для яких харчування на базі — це суттєва економія своїх коштів. Ще раз дивуюсь нашому футболу…», – написав Донцов.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр Січкаренко
На тарілку супу треба заробити, так як деякі грають у футбол - можна їх виганяти на вулицю, нехай бомжують. Пару тижнів посидять без харчів, то будуть на футбольному полі викладатися.