Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
957
0

Ф'ЮРІ: «Провести два бої в кінці року було б чудово. Це великі гроші»

Британець радий провести бій с Усиком напередодні Різдва

Ф'ЮРІ: «Провести два бої в кінці року було б чудово. Це великі гроші»
boxing-social.com. Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Чемпіон світу за версією WBC у надважкому дивізіоні Тайсон Ф'юрі заявив, що дуже розраховує на поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу у хевівейті з володарем поясів WBO, WBA, IBF і IBO Олександром Усиком у грудні цього року.

«Ми підписали контракт. Там вказана дата 23 грудня, чи не так? Чому б і ні? За весь рік у мене не було жодного бою, так що провести два в кінці року було б чудово. Це великі гроші.

На Різдво в моєму будинку буде смачна вечеря і велика індичка. Якщо бій відбудеться 23 грудня, то я буду співати пісню Driving Home For Christmas. Я повернуся до Великобританії якраз на Різдво, прямо ввечері. А якщо рейс затримається, то я проведу Різдво з оленями в аеропорту», – сказав Ф'юрі.

Бій Ф'юрі – Усик мав відбутися ще 29 квітня 2023 року, але сторонам не вдалося домовитися. Нова потенційна дата – 23 грудня 2023 року, але може бути і січень 2024 року. Місцем проведення стане Саудівська Аравія. 28 жовтня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) Тайсон Ф'юрі проведе 10-раундовий боксерський поєдинок з ексчемпіоном UFC Франсісом Нганну.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.