Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 жовтня 2023, 18:54
2325
0

Юрій ГАБОВДА: «Приймаю виклик у скрутний для Вереса час»

В. о. спортивного директора «Вереса» прокоментував призначення на посаду

| Оновлено 25 жовтня 2023, 18:54
2325
0
Юрій ГАБОВДА: «Приймаю виклик у скрутний для Вереса час»
НК Верес. Юрій Габовда

Виконуючий обов'язки спортивного директора рівненського «Вереса» Юрій Габовда прокоментував своє призначення на посаду.

– Юрію, наскільки призначення на посаду спортивного директора клубу – важливий у плані подальшого особистого розвитку крок?

– Я розумію, в який скрутний період для команди я приймаю цей новий виклик. Але завжди існує два шляхи: ти або ховаєшся і тікаєш від проблеми, або всіма силами берешся за справу, щоб допомогти клубу в непростий час. Я не зміг відмовити президенту клубу, коли він мені зателефонував з цією пропозицією. Це новий та важливий досвід для мене.

– Як збираєтеся поєднувати дві посади? Чи не вплине це на якість виконання обов'язків?

– По суті, це одна й та ж посада. В академії, я вважаю, ми гарно налагодили процеси. Все працює, все рухається вперед. Зараз важливо контролювати роботу. В мене також є надійна опора в цьому плані. Це Олег Миколайович Шандрук. Ми 24/7 разом в контакті і стараємося все професійно розвивати.

– Пів року посада спортивного директора була вакантною і комплектуванням команди займався виключно головний тренер. Що зміниться тепер? Як плануєте співпрацювати з тренерським штабом? І над якими кадровими питаннями плануєте працювати вже?

– Про цей процес поговоримо з часом. Все поступово. Наразі задача номер один – розібратись з тим, що в нас є зараз, у даний момент. Головне – це покращити мікроклімат в команді, покращити результат. Це спільна робота: тренера, гравців, керівництва. Звичайно, ми повинні також вже зараз думати та готувати матеріал на зимове трансферне вікно.

– Як ставитеся до пропозиції наглядової ради залучати більше гравців команди U-19 до матчів основи, зважаючи на хороші результати юнацької команди?

– Я вважаю, це хороша пропозиція. Головне – завжди тримати баланс: молодь та досвід. І якщо молодь заслуговує і вже готова грати, то ми не будемо самі собі ворогами. Потрібно розвивати свій же актив.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.