Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2452
1

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Шахтарю втрачати нічого, вони мають зброю»

Хорватський фахівець вірить, що «гірники» здатні завдати проблем «Барселоні»

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Шахтарю втрачати нічого, вони мають зброю»
ФК Аль-Раєд. Ігор Йовічевіч

Колишній головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовічевіч, який наразі працює у Саудівській Аравії з «Аль-Раєдом», напередодні поєдинку «гірників» проти «Барселони» у Лізі чемпіонів розповів, чого чекає від гри, і з чим стикається зараз донецька команда.

«Україна сильно страждає від війни, але вони [українці] більш згуртовані, ніж будь-коли. Футбол є символом опору: життя має продовжуватися, а футбол ніколи не вмирає».

«Це дуже велика нервова напруга [тренувати зараз «Шахтар»], тому що це означає жити день у день із цими сиренами, сигналізаціями, вибухами, жити у підвалах… і водночас ти маєш бути успішним у спорті, бо такий клуб, як «Шахтар», змушує тебе. Я підкреслю: це велика заслуга, що ми змогли думати про те, як боротися із такими великими командами, як «Реал» Мадрид або «Лейпциг» [у минулому розіграші Ліги чемпіонів], і в той же час фактично виживати».

«В основному складі «Барселони» на цей матч не вистачає восьми гравців, тож тут усе збалансовано. «Шахтарю» втрачати нічого: це велика сцена, щоб показати хороший футбол. «Барса» завжди залишається «Барсою», й вони є фаворитами. «Шахтар» має зброю: драйв та енергію, бо вони знають, за кого грають, це видно. Це є додатковою мотивацією. В них багато талантів», - наголосив Йовічевіч.

Матч «Барселона» – «Шахтар» відбудеться сьогодні в Іспанії. Початок – о 19:45.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vruthiy-112
Ігоре,  повертайся до України.!!!