Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 жовтня 2023, 19:13
1561
3

Ньюкасл має намір подати до суду на Мілан через справу Тоналі

Багатомільйонна інвестиція «Сорок» більше не допоможе команді в нинішньому сезоні

| Оновлено 25 жовтня 2023, 19:13
1561
3
Ньюкасл має намір подати до суду на Мілан через справу Тоналі
Getty Images/Global Images Ukraine. Сандро Тоналі

«Ньюкасл» розглядає можливість судового позову проти «Мілана» через справу Сандро Тоналі. Нагадаємо, півзахисник найближчим часом отримає 10-місячну дискваліфікацію через справу про нелегальні ставки, які він робив, ще коли виступав за «россонері».

«Ньюкасл» розгніваний через те, що гравець, за якого влітку віддали 70 мільйонів євро, тепер не зможе грати до кінця сезону. Ситуація підігрівається тим фактом, що «Мілан» з «Ньюкаслом» потрапили в одну групу Ліги чемпіонів.

При цьому англійський клуб на час 10-місячної дискваліфікації Тоналі збирається призупинити виплату зарплати гравця, яка становить 8 мільйонів євро на рік. Це зовсім інший підхід порівняно з «Ювентусом», який продовжує виплачувати в повному обсязі зарплату Ніколо Фаджолі, якого дискваліфікували на 7 місяців у тій самій справі про ставки.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
samird
Для того, щоб були хоч якісь шанси щось отримати, треба мати серйозні докази, що Мілан як мінімум був в курсі ситуації, коли його продавав в Ньюкасл, та знав, що це призведе до дискваліфікації. І, враховуючи ризики, його і продали, саме щоб уникнути негативних наслідків. Я думаю не треба бути великим фахівцем в галузі права або генієм, щоб зрозуміти наскільки це важко довести. Але це все рівно ще нічого не гарантує. Клуб важко притягти до відповідальності за дії свого гравця, які  було вчинено з власної ініціативи - це так не працює. 
Falko
А в чому полягатиме позов до Мілана?
Алекс 19
Миланцы рады что избавились от игрока лудомана