Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 жовтня 2023, 21:47
2155
0

Селтік – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 25 жовтня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 25 жовтня 2023, 21:47
2155
0
Селтік – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

25 жовтня на «Селтік Парк» пройде матч 3-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Селтік» зустрінеться з «Атлетіко». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Селтік

Клуб не зміг виграти 10 чемпіонських титулів у Прем'єршипі поспіль - у 2021 році Рейнджерс вийшов на свій пік за Джеррарда, і відібрав 1-е місце. Але незабаром Стівен пішов і двічі поспіль Постекоглу брав шотландське золото. Втім, тепер уже австралієць залишив Глазго. На місце, що звільнилося, повернувся Брендан Роджерс, який останнім часом кермував Лестером. На внутрішній арені нічого не змінилося, біло-зелені там так само залишаються поза конкуренцією, набагато сильнішими за всіх інших. Але, з іншого боку, не вдається якось додати у Лізі чемпіонів. Минулого сезону шотландці були останніми, 4-ми у своїй групі. Зараз поки що не вдається зачепитися навіть за очко: спочатку у Роттердамі поступилися 0:2 Феєнорду, а потім удома, відкривши рахунок, програли Лаціо, з вирішальним м'ячем Педро на 95-й хвилині.

Атлетіко

Команда має свою нішу, що досить явно визначилася, - нижче за Реал з Барселоною, але над усіма іншими. Хоча бувають і прориви, як 2 роки тому, із сенсаційним титулом у Прімері. З іншого боку, минулого сезону іспанці провалилися якраз у Лізі чемпіонів, посівши останнє місце у своїй нескладній групі. Зараз підопічні Дієго Сімеоне теж почали на євроарені не найкращим чином, упустивши перемогу в Римі над Лаціо через гол, пропущений в останній атаці італійців, ще й від воротаря, Проведеля. Більше того, потім, удома, поступалися Феєнорду 0:1 і 1:2, але в результаті там завдяки дублю Морати вже вдалося виграти.

Статистика особистих зустрічей

1974-го року у півфіналі Кубка європейських чемпіонів у вирішальний раунд пройшов Атлетіко (0:0 у Глазго, 2:0 у Мадриді). 2011-го, у групі Ліги Європи, іспанці виграли обидва поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що підопічні Роджерса не можуть розраховувати вдома навіть на нічию. Ставимо те що, що Чоло-Тім тут переможе (коефіцієнт - 2,02).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою
Футбол | 01 травня 2024, 22:46 13
ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Потенційно договірний матч Металіст – Кремінь. Гравець пройшов поліграф
Футбол | 02 травня 2024, 17:51 15
Потенційно договірний матч Металіст – Кремінь. Гравець пройшов поліграф

Також перевірку пройшли тренер та директор клубу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.