Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 жовтня 2023, 05:17
266
0

Дієго АЛОНСО: «1-й гол став ударом, від нього Севілья не одразу оговталася»

Головний тренер «Севільї» прокоментував поразку від «Арсеналу»

| Оновлено 25 жовтня 2023, 05:17
266
0
Дієго АЛОНСО: «1-й гол став ударом, від нього Севілья не одразу оговталася»
Getty Images/Global Images Ukraine. Дієго Алонсо

Головний тренер «Севільї» Дієго Алонсо прокоментував поразку від «Арсеналу» (1:2) у матчі 3-го туру Ліги чемпіонів:

«Думаю, перший гол став ударом, від якого команда не одразу оговталася, особливо – на початку другого тайму. Після другого пропущеного м'яча вона почала грати краще. Запитань до амбіцій команди жодних немає. Побачивши, що у нас було 12 ударів проти 15 у суперника, я вважаю, що нам не вистачило точності перед штрафним суперником.

Мої гравці залишили усі сили на полі сьогодні. Ми не досягли бажаного результату, але це ще не кінець: попереду три гри, і ми маємо мрію вийти в 1/8 фіналу».

Захисник Севільї Серхіо Рамос:

«Враження такі, що ми віддали всі сили і нам нема в чому себе дорікати. Нам трохи не пощастило, що пропустили перед самою перервою. Це морально по нас вдарило – важко було реагувати. А потім ми пропустили другий, а це важко, коли двічі пропускаєш удома. Але наша відповідь була непоганою, і ми віддали всі сили. Ліга чемпіонів складається з найдрібніших деталей, і нам потрібно продовжувати вчитися і вдосконалюватися перед іграми, що залишилися».

Захисник Севільї Неманья Гудель:

«Було важко. Ліга чемпіонів – турнір, де деталі мають дуже важливе значення. Такою деталлю стало те, що оборона, допоки ми атакували, не була організована належним чином. Командам на кшталт Арсеналу не потрібно дуже багато вільного простору для того, щоб створити гольовий момент. Це він і показав, зробивши рахунок 0:1 у тому ігровому відрізку, в якому, як на мене, ми грали краще.

У нас команда, яка, навіть програючи 0:2, ніколи не здасться. Ми забили, зробивши рахунок 1:2, і одразу стало видно, що команда знову повірила у себе та хоче зрівняти результат. У нас було багато навісів та гольових моментів, але, на жаль, другого голу не сталося.

Ми грали проти хорошої команди та показали, що наша команда теж дуже хороша. Фрагментами ми, пресингуючи, перегравали Арсенал. Сам він теж прессингує дуже успішно, і нам це відомо. Ми аналізували гру дуже ретельно та показали сьогодні, що збираємось у гостях в Арсенала теж дати справжній бій. Ми віримо у себе. Ми усвідомлюємо, що нам потрібні хороші результати. Група складна, але в ній все щільно, і ми знаємо, що треба робити».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.