Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 жовтня 2023, 04:37
2801
5

Йожеф САБО: «Три наставники за рік – це вже перебір»

Фахівець здивований тим, що відбувається в «Шахтарі»

| Оновлено 25 жовтня 2023, 04:37
2801
5
Йожеф САБО: «Три наставники за рік – це вже перебір»
ФК Шахтар Донецьк. Маріно Пушич

Колишній тренер збірної України та київського «Динамо» Йожеф Сабо прокоментував зміни на тренерському містку в донецькому «Шахтарі».

«Навіть не знаю, як це коментувати. Вважаю, що якщо вже дуже хочеться Ахметову отримати нового тренера, то варто почекати. Хоча б до зимової паузи. Не впевнений, що Срна хоче працювати в «Шахтарі» головним тренером. Даріо ж сам в інтерв'ю каже, що клуб шукає тренера, веде переговори. Таке враження, що Срна просто не впевнений у собі. Тим часом, він уже дуже багато років перебуває в структурі клубу, знає відмінно команду зсередини і всі задатки, щоб стати тренером, у нього є.

А цей боснієць, Пушич, якого активно всі обговорюють, він же взагалі ніде не працював самостійно головним тренером (окрім періоду в «Твенте» у 2018-2019 роках – прим.). Вивчаючи його біографію, я звернув увагу, що він постійно лише асистував. Ну от прийде зараз цей Пушич – і що? Та він же команди взагалі не знає, матчів, напевно, і не бачив навіть. Що він зможе зробити? Відразу дати результат? Перемогти «Барселону»? Ні. Не вірю.

Переконаний, що не потрібен зараз «Шахтарю» новий тренер. Три наставники за рік – це вже перебір», – сказав Сабо.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
этот бред про "он знает команду" не стоит даже внимания.
квалифицированому тренеру достаточно несколько дней, чтобы посмотреть видео и познакомиться с командой. А дальше уже вопрос только в том, готова ли команда принять его идеи.
Проблема с ван Левенеом была именно в том, что в Шахтере все же есть некоторая игровая философия, а у ван Левена она совершенно другая.
Если Пушич единомышленник Слота, то у него игровая философия скорее близка к ван Левену, чем к Луческу или Йовичевичу. Потому смысл такого назначения сомнителен.
Болела
Він же в минулому вью казав, що в Срни немає досвіду.
Lion
Совкоый менталитет это тоже перебор....