Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 26 жовтня 2023, 21:10
516
0

Володимир ПЯТЕНКО: «Мої підопічні налаштовані тільки перемагати»

В.о. головного тренера жіночої збірної України – про майбутній матч із грекинями

| Оновлено 26 жовтня 2023, 21:10
516
0
Володимир ПЯТЕНКО: «Мої підопічні налаштовані тільки перемагати»

27-го й 31 жовтня жіноча збірна України проведе поєдинки 3-го й 4-го туру новоствореної Ліги націй – із грекинями. Обидва протистояння пройдуть на полі суперниць.

Виконувач обов’язків головного тренера синьо-жовтих Володимир Пятенко повідомив останні новини з табору головної команди країни:

– Як я вже анонсував, після стартових матчів із Сербією (1:2) та Польщею (1:2) у збірній відбулася ротація складу. Вирішили запросити Марину Шайнюк із «Ворскли», Надію Куніну з «Колоса» та Яну Деркач із «Фомгета» (Туреччина). Вони замінили Вікторію Головач, Ірину Котяш та Христину Перевізник.

– Коли розпочали безпосередню підготовку до поєдинків із грекинями?
– 22 жовтня ми транзитом через Варшаву прибули до Греції, де проведемо чотириденний тренувальний збір. Там і шліфуватимемо ігрові зв’язки. Звичайно, бажано, щоб у цей період у моїх підопічних не виникло проблем зі здоров’ям.

– У стартових матчах Ліги націй українки програли візаві із Сербії та Польщі, і відступати вже нікуди…
– Дівчата це усвідомлюють. У нашому розпорядженні є чимало інформації про сильні й вразливі місця грекинь, і сподіваюся, що до поєдинків із ними ми підійдемо в бойовій формі. Підопічні налаштовані тільки перемагати, що дозволить повернути інтригу в боротьбі за чільні позиції в групі, – сказав Пятенко.

Нагадаємо, матчі збірних України й Греції пройдуть 27-го та 31 жовтня в Іракліоні на стадіоні місцевого клубу ОФІ – «Теодорос Вардіноянніс». Обидві гри розпочнуться о 17:00 (місцевий час збігається з київським).

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.