Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Вища ліга
| Оновлено 24 жовтня 2023, 02:01
274
0

Тренер Рятувальника: «Другий-третій голи психологічно розбили команду»

Ігор Саливон – про розгромну поразку від «Урагана»

| Оновлено 24 жовтня 2023, 02:01
274
0
Тренер Рятувальника: «Другий-третій голи психологічно розбили команду»
Youtube (АФУ). Ігор Саливон

Головний тренер роменського «Рятувальника» Ігор Салимон поділився думками після розгромної поразки від івано-франківського «Урагана» в сьомому турі чемпіонату України.

– Стосовно першого тайму – ми заслуговували на один забитий м'яч. Як мінімум на один. Пенальті не реалізували та з гри було достатньо моментів, щоб зрівняти рахунок. Стосовно першого тайму не знаю, в нас вже якийсь психологічний бар'єр, ми не можемо реалізувати те, що створюємо. Вже шестиметровий – все одно не забиваємо. А другий тайм – гра закінчилась після другого-третього м'яча. Два дуже швидких, другий – з дуже коротким проміжком часу, третій… Ці м'ячі психологічно повністю розбили команду і далі вже на майданчику була одна команда.

– Десь, напевно, витримки сьогодні не вистачило команді, щоб досягти позитивного результату?

– Знов так обставини складаються, один з гравців отримує травму, Віталій Поплевич, його міняємо. Радченко Владислав вийшов, м'яко кажучи, не ввійшов у гру, одразу другий-третій і все, гра закінчилась. Не маємо права так грати, я не знаю, зараз приїдемо додому, будемо розбиратись.

– Ви підсилились Павлом Чабановим. Як його вдалось запросити до команди?

– Це така, знаєте, вимушена дія. В нас травмовані два воротарі, Сітнер Микита – перелом пальця і Богдан Паламарчук – надрив, також травмований. Олексій Нагорний пропускав цей матч через червону картку. Дякую керівництву «Харкова», що пішли назустріч і дали нам в оренду Павла Чабанова. Він, в принципі, у першому таймі, як і вся команда, дуже добре діяв, але є те, що є. Результат більш ніж негативний. Не знаю, будемо розбиратись.

Нагадаємо, що «Ураган» в гостях розгромив «Рятувальник» з рахунком 10:0

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.