Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Дочірня компанія Complexity придбає організацію FaZe Clan

Complexity із FaZe стануть командами однієї організації

Дочірня компанія Complexity придбає організацію FaZe Clan
Twitter. FaZe

Зіткнувшись із фінансовими труднощами після катастрофічного публічного лістингу, компанія, що стоїть за брендом FaZe Clan та її різними кіберспортивними командами, включаючи сьому в світі команду з Counter-Strike, знайшла спосіб залишитися на плаву.

Її рада директорів домовилася про придбання GameSquare, техаського кіберспортивного холдингу, що підтримується франшизою НФЛ Dallas Cowboys, у рамках угоди, яка, як очікується, буде закрита до кінця року.

Про це було сказано в спільній заяві двох компаній у п'ятницю, в якій також були викладені деякі зміни, завдяки яким засновники FaZe Clan Річард Banks Бенгтсон, Томас Temperrr Олівейра і Юсеф Apex Абдельфаттах повернуться на лідируючі позиції в бренді.

В результаті цього кроку FaZe перейде у спільне володіння з іншою кіберспортивною командою, що також входить до портфоліо GameSquare: Complexity.

Це порушує низку потенційних проблем, пов'язаних із конфліктом інтересів. Обидві команди регулярно змагаються одна з одною у найкращих турнірах з Counter-Strike та співпрацюють з ESL та BLAST, двома найбільшими організаторами турнірів з гри.

В даний час ESL не дозволяє одній організації виставляти декілька команд в одному змаганні згідно з розділом 2.11.3.1 «Кілька команд» загальних правил ESL Pro Tour для Counter-Strike, але незрозуміло, чи це стосується також окремих організацій із спільними володіннями.

Це також може стати проблематичним, коли мова зайде про здатність двох команд змагатися в Counter-Strike Major та їх кваліфікаційних змаганнях. Valve дотримується позиції проти будь-яких спільних фінансових інтересів у їхніх турнірах, як описано у витримці з офіційного склепіння правил Counter-Strike Major:

2. Конфлікти інтересів

2.1 Команди та гравці не повинні мати жодної фінансової зацікавленості в успіху будь-якої команди, з якою вони змагаються. Для участі в цьому турнірі гравці та команди повинні підтвердити, що вони не мають конфлікту інтересів (включаючи будь-які ділові зв'язки, такі як спільне управління, спільне володіння організаціями, ліцензування та кредити) з будь-якою іншою командою, що бере участь, або її гравцями.

Раніше FaZe та Complexity пройшли до півфіналу IEM Sydney 2023.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024
Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8
Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Monte обіграли російську команду на турнірі ESL Pro League Season 19
Кіберспорт | 30 квітня 2024, 23:57 0
Monte обіграли російську команду на турнірі ESL Pro League Season 19

Українська організація зуміла забрати перемогу у двох раундах

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.