Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 22 жовтня 2023, 08:11
13854
0

У снукерному світі вдалося мирно вирішити конфлікт, що назрівав

П'ятеро відомих гравців обрали турнір у Макао замість Northern Ireland Open

| Оновлено 22 жовтня 2023, 08:11
13854
0
У снукерному світі вдалося мирно вирішити конфлікт, що назрівав
WST

У снукерному світі вдалося мирно вирішити конфлікт, що назріває, пов'язаний з перетином двох турнірів у розкладі.

Річ у тому, що низка гравців, які уклали контракт із World Snooker Tour, вирішили не брати участь у турнірі WST у Північній Ірландії (22–29 жовтня), воліючи натомість зіграти у виставковому турнірі в Макао (27–29 жовтня).

5 гравців (чотири з яких входять до числа 16 найкращих за рейтингом) вирішили не брати участь у турнірі Northern Ireland Open, а заявилися на виступ у Макао. До цієї п'ятірки увійшли: Марк Селбі, Джон Хіггінс, Люка Бресель, Тепчайя Ун-Нух та Алі Картер.

WST випустив спеціальну заяву, в якій було сказано: «Гравець не повинен робити нічого, що завдає шкоди WST чи самій події. Безперечно, участь у несанкціонованій події замість участі у змаганні WST завдає шкоди цьому турніру.

Враховуючи, що показовий захід у Макао за часом перетинається із фінальними етапам Northern Ireland Open, участь гравця в ньому буде порушенням його контракту, оскільки при виступі в Макао гравець не зможе брати участь у змаганнях у Північній Ірландії, тим самим знецінюючи турнір Northern Ireland Open».

WST також попередив відказників: «Якщо ці гравці вирішать брати участь у виставці в Макао, WST не матиме іншого вибору, окрім як направити їхні справи до Дисциплінарного комітету WPBSA за порушення контракту, і про це гравцям було чітко повідомлено».

Декілька днів проходили напружені консультації, і справу вдалося вирішити мирно – перенесенням термінів турніру в Макао.

Нова заява World Snooker Tour

WST може підтвердити, що захід у Макао, раніше запланований на 27–29 жовтня, тепер відбудеться 22–24 грудня, і гравці отримали дозвіл WST на участь.

Як і завжди, попри повідомлення, WST діяла з усіма сторонами шанобливо та продуктивно, щоб досягти результату, задовільного для всіх сторін. Як зазначалося раніше, через договірні зобов'язання початково призначені дати були б неприйнятними і потенційно могли б призвести до дисциплінарних заходів для тих гравців, які вирішили взяти участь у цьому заході, а не в Northern Ireland Open. Таким чином, ми раді, що було досягнуто взаємоприйнятного рішення, яке дозволило уникнути подальших дій.

WST завжди працюватиме з гравцями, щоб задовольнити їхні потреби, і ми декілька разів протягом сезону давали дозвіл на проведення подібних заходів. Але в даному випадку ми не змогли цього зробити і відповідним чином висловили своє занепокоєння гравцям та промоутеру, що тепер призвело до перенесення.

Гравці, які відмовилися від участі в турнірі Northern Ireland Open, залишаться незаявленими на цей захід.

Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію
Футбол | 01 травня 2024, 18:35 6
«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію

Артем переплутав назву своєї команди

Як кролика у світлі фар. О'Салліван на старті ЧС розгромив суперника
Снукер | 25 квітня 2024, 22:50 1
Як кролика у світлі фар. О'Салліван на старті ЧС розгромив суперника

Ракета виступає в театрі Крусібл у Шеффілді в 32-й раз поспіль

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.