Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 19 жовтня 2023, 01:36
10269
8

УСИК: «Давайте будемо реалістами: мені мало залишилося у великому спорті»

Український чемпіон розповів, чи задумується про завершення кар'єри

| Оновлено 19 жовтня 2023, 01:36
10269
8
УСИК: «Давайте будемо реалістами: мені мало залишилося у великому спорті»
YouTube. Олександр Усик

Чинний чемпіон світу за версією WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкому дивізіоні Олександр Усик (21-0, 14 КО) розповів, чи замислюється він про завершення кар'єри:

«Щодня в мене думки про моє майбутнє, про бокс, про життя, про великий поєдинок... Якоїсь миті, лягаючи спати після молитви, я подумав: «А навіщо я про це розмірковую?».

Потрібно просто думати про те, що в тебе є зараз, але також думати про те, що буде далі. Про якусь справу у майбутньому.

Але я все одно думаю щодня про бокс, про свою кар'єру, яка знаходиться на хорошій стадії. У мене є бажання боксувати, тренуватися, але давайте будемо реалістами, мені залишилося дуже мало у великому спорті.

Я підходжу до такого моменту, коли настав час замислюватися про інший вид діяльності, яким займатимуся після завершення своєї професійної кар'єри», – сказав Усик.

Раніше Усик заявив, що його поєдинок проти Тайсона Ф'юрі навряд чи відбудеться у грудні 2023 року.

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ffff
Думай про тренерство, про ринги, не думай про політику.
eternity_solitude
в Усика гарно кар'єра склалася. навіть якщо програє, то заробить нормально на 2х боях з Ф'юрі. на онуків ще й вистачить.
Vitason
Можеш і не думати чим далі займатися,бабла хватить на безбідне життя ,хай голова в тебе не болить,це ж не звичайний українець,якому потрібно думати де заробити гроші ,щоб прожити, звичайно ти заробив їх питань нема своєю працею,це ж не депутат ,який накрав і змився за кордон,так що Усик нема претензій, молодець !А заняття собі знайде у його є все гроші ,слава , зв'язки так що на його місці хай не переживає , головне,щоб працював на благо країни 
nick07
ну так все вірно, вік піджимає, ще 2-3 роки і на "пенсію"
Александр Белогубко
Усик только не унижайся перед Фьюри --4 пояса 80% твои 1 ФЬЮРИ  20%--он тебе давал 30% а ты поставь его на место --не захочет пусть продаёт свой пояс ищет дураков--таких надо учить -теперь ТЫ командуешь