Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 жовтня 2023, 15:37
78
0

Плюси і мінуси ставок на фору

Розбираємося в нюансах ставок на фору

| Оновлено 18 жовтня 2023, 15:37
78
0
Плюси і мінуси ставок на фору

Ставки з урахуванням фори досить популярні. Гравці використовують парі, що містить перевагу однієї команди (або одного із суперників), щоб "підігнати" свою ставку під особистий смак, адже гандикапи можуть виконувати різні, часто протилежні функції. Залежить усе від того, який розрив у рахунку між командами/гравцями використовує беттор.

Саме "гра в 2-х напрямках" - це і є не тільки головна специфіка, а й головна перевага цього ринку. Якщо в інших варіантах, наприклад, на результат, гравець може тільки погодитися з букмекером, узяти те котирування, що той виставив, то завдяки "форам" можна зміщуватися в цікавий для вас бік, або відповідно до ситуації, що склалася. Одні вважають за краще страхуватися, робити такий собі "парашут". Замість того, щоб брати перемогу одного з суперників, обережний беттор віддасть перевагу підстрахуватися, взявши "нульову" фору на свого фаворита. Інший же ризикує, або беручи парі на аутсайдера з "плюсовою" форою, або збільшуючи прогноз на сильнішу сторону "мінусовим" гандикапом. Головне при цьому - виходити не зі свого темпераменту і схильностей, а з ситуації, що характерна для досліджуваної спортивної події. Експерти впевнені, що, правильно визначаючи потрібний гандикап і знаходячи помилки в лінії букмекера, гравець може забезпечити собі можливість стабільно заробляти. Причому цього можна домагатися постійно, на тривалій дистанції.

Є й інші плюси у форах. До таких відносять, наприклад, широту вибору. Як правило, букмекери розробляють на кожен поєдинок далеко не 1 фору - є і позитивні, і негативні на обох суперників. Беттору залишається, провівши власний аналіз і спрогнозувавши результат події, вибрати з цього переліку той варіант гандикапу, що відповідає очікуваному результату. Також позитивно відзначають те, наскільки цей вид ставок популярний. Його можна знайти стосовно багатьох видів спорту. І такий ринок є, на даний момент, на сайті буквально будь-якого більш-менш серйозного букмекера.

Особливих недоліків у грі на гандикапах практично немає. Єдиний момент, на який нарікають гравці, що поважають цей ринок, - це те, що їм здаються коефіцієнти на нульову фору надто вже й низькими - на більш-менш прохідні варіанти пропонується, як правило, не вище за 1,85, максимум - 1,90. Крім того, на європейських гандикапах досить часті повернення. Але це не обов'язково мінус: так, як мінімум, гравець рятується від програшу.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.