Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 20 жовтня 2023, 10:05
3949
24

Зоря – проти зміни дати матчу з Маккабі Т-А

Луганський клуб готовий грати в іншому місті, але тільки 26 жовтня

| Оновлено 20 жовтня 2023, 10:05
3949
24
Зоря – проти зміни дати матчу з Маккабі Т-А
Getty Images/Global Images Ukraine

Луганська «Зоря» проти переносу матчу 3-го туру групового етапу Ліги конференцій проти «Маккабі» Тель-Авів. Офіційна позиція клубу:

«Луганська «Зоря» з розумінням відноситься до ситуації, яка склалася в Ізраїлі. А саме, до війні та терористичних актів на території країни, та до всього, що призводить до гибелі людей.

Проте, незважаючи на все, треба нагадати, що на території нашої країни вже практично 10 років йде війна. За цей час наші люди, наші вболівальники та наша команда пережила багато чого. Довелося залишати власні домівки, розпочинати життя знов та боротися далі.

За цей період часу, незважаючи на тяжкі часи, луганська «Зоря» жодного разу не попросила про перенос, як мінімум, єврокубкових матчів, та грає у футбол незважаючи на все. Навіть зараз, коли до багатьох місць наша команда добирається автобусом, через кордони по 15-20 годин, а потім, грає в одній країні, після чого знов повертається в Україні ті ж 20 годин та приймає участь у власному чемпіонаті.

«Зоря» запропонувала обмінятися домашніми матчами з «Маккабі», або допомогти супернику організувати їхній домашній матч на «Люблін Арені». «Зоря» взагалі не проти зіграти домашній матч суперника в будь-якій країні, де оберуть господарі поля. Але «Маккабі» хоче перенести поєдинок, який запланований 26-м жовтня, на листопад місяць.

В листопаді у «чорно-білих» дуже складний календар. Окрім матчів єврокубків, на нас чекатимуть матч в Кубку України (в Одесі) та власний чемпіонат.

Враховуючи дуже тяжку логістику, не забуваючи, що Україна теж є країною, яка продовжує війну та свою боротьбу за незалежність, не бажаючи нехтувати внутрішніми змаганнями (Кубком та Чемпіонатом України), будь який перенос матчів є неприйнятним для «Зорі».

Ми готові грати у футбол та готові грати, дотримуючись регламентів та календаря змагань УЄФА та внутрішнього чемпіонату».

Раніше «Маккабі» через початок війни Ізраїля з ХАМАС попросив УЄФА перенести матч з «Зорею», який має відбутися 26 жовтня. Справа у тому, що ізраїльським спортсменам заборонили виїзд закордон.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DneprV
Заборона виїзду - то внутрішнє питання Ізраелю. Чому ВСІ українські команди повинні ВСІ матчі грати на неукраїнських стадіонах, а цей матч треба переносить? В чому відмінність ситуацій?
Gagik
вот нам отличный пример - если война, то никому нельзя выезжать, а не так что условному сантехнику нельзя, а мальчики в трусиках спокойно выезжают
DK1961
Еще одна проверка будет чифериных на вшивость. Боюсь, они ее не сдадут..
AutumnBridge
Логично.   Ведь у них зависла игра против Шахтёра.   Так зачем им ещё этот дамоклов меч?)
Ruslan5050
Дві країни воюють...Третя Світова на носі...Який, на.уй, футбол😳
anacreon
Якось гаденько від Зорі. Згадуючи, як нам суперники пішли на зустріч і переносили матчі одразу після вторгнення. Причому Динамо і Шахтарю йдуть назустріч, а коли міжнародні клуби то вперлися.
Vitason
Перенесуть матч,ніхто Зорю слухать не буде!!!
Vitason
Ну і як,якщо виїзд за кордон заборонено?
Akkerman65
Заря специально не пишет, что игра должна состояться в Тель-Авиве. А если Маккаби отменит просьбу о переносе? Заря полетит в Израиль?