Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 15 жовтня 2023, 01:59
6501
8

Дивний вечір у Манчестері. На рингу будуть блогери, боєць ММА і Ф'юрі

Але таке будуть дивитись

| Оновлено 15 жовтня 2023, 01:59
6501
8
Дивний вечір у Манчестері. На рингу будуть блогери, боєць ММА і Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Логан Пол (ліворуч)

Настав той час у боксі, коли доводиться обговорювати поєдинки, які не мають нічого спільного з боксом. Як от вечір боксу у Манчестері, який відбудеться в суботу, 14 жовтня, в рамках якого Логан Пол битиметься проти Діллона Деніса, а KSI – проти Томмі Ф’юрі. Чотири учасники головного шоу, і з них лише один повноцінний професійний боксер.

При цьому Томмі далекий від топовості. Просто так склалося життя, що він став цікавий блогерам, які бавляться боксом, і тепер має змогу заробляти більше, ніж раніше.

Доводиться, тому що минулого тижня Лі Вуд та Джош Воррінгтон влаштували чудовий поєдинок з прекрасним фіналом. Але сумарно той бій зібрав менше фанатів, ніж збере це шоу. І навіть бійка Хільберто Раміреса та Джо Сміта збере менше фанатів та грошей, ніж ось цей урізано-боксерський вечір.

Фанати зляться на такі поєдинки, але вони збирають велику аудиторію. Значить, комусь потрібні

До блогерів у боксі погане ставлення. Джейк Пол – уособлення образу всього, що не люблять старі-добрі фанати боксу, які зростали на тому ж Майку Тайсоні. KSI, Логан Пол – це все одна й та ж історія. Ці двоє взагалі боксували між собою аж два рази.

Чому блогерів не люблять? Мабуть, через те, що фанатам здається, що вони перетворюють бокс на цирк. Люди починають ставитися до їхнього улюбленого виду спорту більш легковажно і… і що? Незрозуміло. Просто не подобається, коли це не історія хлопця, який прийшов з низів, а історія багатія, який розважав людей, а тепер вирішив робити те ж саме, але у ринзі.

Найгірше, коли блогери рвуться на справжніх боксерів. Пережити можна було все. Побитих зірок та легенд ММА. Побитих інших блогерів – нормально і навіть сприймалося з посмішкою. Але коли блогери хочуть битись з боксерами – ось це вже ріже по живому.

З іншого боку, ось ці незадоволення актуальні, але не для всіх. Тому що такі вечори дивляться, і активно. Згадані вище поєдинки не зібрали гігантської аудиторії. Воррінгтон та Вуд – британське протистояння, яке було цікаве тільки там. Навіть фани боксу з інших країн не так часто дивились цей бій, як хотілось би. Раміреса і Сміта дивились в США. Бо це конкретна направленість – американець та мексиканець бились.

Тут же, завдяки гігантським аудиторіям у кожного з учасників, шоу дивитиметься сильно більше людей. Дорожче коштуватимуть квитки та продасться більше трансляцій і підписок. Суто математично здається, що якраз цей вечір більш важливий для фанатів, скільки б усі не говорили про інше.

По факту битимуться блогери, недобоєць ММА та боксер-середняк

Кард дивний. KSI – блогер, який став боксером. Як і всі представники цієї нової касти, має свої проблеми в плані боксу, але тренується і виступає регулярно. Логан Пол. Був блогером, ним і лишився. Почав займатись боксом, навіть провів поєдинок проти Мейвезера. Він, його брат і ще купка їхніх фанів впевнені, що переміг саме Логан. Хоча навіть маючи гігантську різницю у габаритах, більшість часу він пропускав удари.

Перейдемо до більш бійцівських учасників. Діллон Деніс. Член команди Конора Макгрегора. Не вічний, але на момент бою проти Нурмагомедова, він там був. Провів два поєдинки в ММА. В боксі взагалі ніколи не бився. Та і в ММА останнє протистояння було аж у 2019 році. Хайпує виключно на статусі Конора і гучних розмовах.

Getty Images/Global Images Ukraine. KSI і Томмі Ф’юрі (праворуч)

Томмі Ф’юрі – єдиний боксер у цій четвірці. Найвідоміший суперник – Джейк Пол, який відправив британця у нокдаун у восьмому раунді восьмираундового протистояння, але все одно програв. Томмі непереможений, але рекорд не вартий уваги – там жодного цікавого імені.

Тепер вони виявлятимуть сильнішого. Логан Пол битиметься з Діллоном Денісом. Другий постійно чіпляє першого у твіттері через дівчину. Перший у чудовій фізичній формі, постійно бере участь у реслінгу (аж у самому WWE) і має хоч якийсь досвід. Чим займався весь цей час Деніс – незрозуміло.

Ф’юрі, побивши Пола, тепер хоче забрати собі в рекорд і KSI. Виглядає упевнено перед боєм, робить хороші заяви і смішно чіпляє суперника. А от його тренер і батько Тайсона Ф’юрі шаленіє. На прес-конференції ледь не побив всіх навколо, верещав. Шоу, варте головного боксерського вечора.

Хто кого поб’є?

Якщо бути логічним, ставити на Деніса складно. Він не боксер, в цілому. Діллон завжди краще боровся, в ММА у нього дві перемоги, обидві дострокові і обидві через сабмішн. Як він поб’є здоровяка, який постійно тренується, боксує? Ніяк. Ну хіба на емоціях і навичках таки влучить.

Getty Images/Global Images Ukraine. Батько Тайсона Ф’юрі влаштував треш-ток на церемонії зважування

Ф’юрі не має відчути проблем з KSI. Сильна сторона блогера – у фізичній потужності. Він ламав нею своїх не навчених суперників. Томмі вміє боксувати. Іноді пропускає дурні удари, але загалом він – боксер з непоганою школою і точно кращою, ніж у KSI.

Що робити, щоб таких шоу не було? Дивитись справжній бокс, підтримувати боксерів, середняків. Тоді такий продукт не буде потрібен. А так - тримайте. Бокс – це шоу. А у таких вечорах шоу на першому плані.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ф'юрі ганятиметься за привидом. Беллью розповів, чому виграє Усик
Бокс | 03 травня 2024, 15:20 0
Ф'юрі ганятиметься за привидом. Беллью розповів, чому виграє Усик

Колишній чемпіон світу впевнений у перемозі українця за очками

ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників
Футбол | 03 травня 2024, 07:22 1
ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
onco-clown
В статье не разобрали вопрос "а почему это вообще смотрят?"
Umidulla Abdurazzokov
Странно, что в этом вечере нет Фьюри. Обычно он такую клоунаду любит. Только в это странность есть
ffff
До чого тут бокс. Тут велике шоу, тобто ЦИРК. Всі на ШОУ, не забудте купити квитки, ви такого не побачите більше.
turist86
Аматорський бокс - чисто спорт. Профі бокс - це синтез спорту, бізнесу і шоу.
Український Крим
Увійде в історію як вечір ганьби і цирку