Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
1289
26

Кирило БУДАНОВ: «Росія може собі дозволити воювати до 2025-2026 років»

Головний розвідник країни дав оцінку ворогові

Кирило БУДАНОВ: «Росія може собі дозволити воювати до 2025-2026 років»
facebook.com/GeneralStaff.ua

Начальник Головного розвідувального управління України Кирило Буданов оцінив, що російська армія ще має достатньо ресурсів на тривалу війну.

– За вашими оцінками, скільки може тривати війна?

– Щодо ресурсів, давайте по факту поговоримо. По оцінці економіки, без особливих проблем росія може її собі дозволити до 2025 року. За кількістю техніки – до 2026 року максимум. Можливо, трохи швидше, тому що темпи відновлення техніки, які відбуваються зараз у них, не такі високі. Тобто ми виходимо з вами десь на 2025 рік. По людському ресурсу, очевидно, що їм вистачить надовго.

Але хто б там не казав, якщо оцінювати сукупно наш людський ресурс, то там теж надовго. У нас країна не така маленька. Інша справа, а чи готова рф іти до верхньої межі, до останнього?

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KIEWADIM
А як же літо 2023 що ми зайдемо в Крим? Тут все дуже важко прогнозувати, от зараз корейська залупа їде вагонами, і що далі? Де гарантія що завтра китай не включиться?
turist86
А тепер погортаємо архів:
14.05.2022 Буданов: Війна закінчиться до кінця року
30.09.2022 Буданов: Крим буде звільнено до кінця весни
1.01.2023 Буданов: У ворога закінчуються ракети
22.02.2023 Буданов: Якщо порівнювати з футбольним матчем, зараз 70 хвилина війни
Хтось ще вірить цьому балаболу?
Nick.Grabowski
Воювати може довго той, хто сам ні з ким не воює, але при цьому, одягнувшись чомусь у військову форму або одяг кольору хакі, бурхливо розказує про війну в якості експерта-фахівця. 
Більшість представників діючої влади навіть в армії не служили до 2014 року. А якщо і служили, то, звісно, нічим себе не проявили. 
Чи служив в армії Ахметов, може Коломойський (?) або Колєсніков, може Зеленський (?), чи служив в українській армії пан Єрмак?
Правлячі еліти з України та РФії між собою не воюють, їх чоловіки, сини та діти одне одного не вбивають, а, скоріш за все, мирно проводять час десь в Куршавелі, Мілані, Женеві. Маямі, Лондоні, Монако або Дубаї. 
AutumnBridge
Наконец то стали появляться реальные оценки ситуации.   Им никуда идти не надо.  Они обеспечили себе коридор вдоль Азова  и готовы хоть сейчас на этой линии фронта поставить пограничные столбы.  Вот отсюда и надо смотреть в будущее.  За лето нам удалось создать такие мизерные плацдармы, что если смотреть на линию фронта в масштабе страны, то их почти не видно.   Зато зимой они будут обстреливаться с 3-х сторон и скорей всего их придётся "выровнять" с общей линией фронта.  А самолёты всё летят... ((
Андрей Залищук
давайте зачекамо Ф16 на фронті і уже тоді зробимо остаточні висновки щодо війни
ALKOSruLKA
"два, максимум три тижні..." (великий експерт Арестович)
KIEWADIM
Війна доречі могла закінчитися і в цьому році, якби пригожин не підкачав, я думаю на це Буданов і розраховував, і  Крим ми вже забрали би, але склалося як склалося, із грязі в князі і знову в грязі...  Але так чи інакше, до Буданова більше довіри чим до наших чиновників.