Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 27 сiчня 2024, 21:53
975
0

Арнольд ХЕГАЙ: «Нехай тільки дадуть мені шанс, я все покажу в рингу»

Перший номер рейтингу WBO в напівлегкій вазі – про перспективи чемпіонського бою

| Оновлено 27 сiчня 2024, 21:53
975
0
Арнольд ХЕГАЙ: «Нехай тільки дадуть мені шанс, я все покажу в рингу»
Klitschko brothers. Арнольд Хегай

Перший номер рейтингу WBO у напівлегкій вазі Арнольд Хегай розповів про підйом в рейтингу Організації та подальші плани.

- Арнольде, які були твої емоції, коли ти побачив, що став першим номером рейтингу?
- Я був радий, що став першим номером напівлегкої ваги, що наближає мене до титулу. Я очікував цього, адже після грудневого бою став третім чи четвертим, потім я поступово рухався вгору, провів ще один бій, і мене поставили на першу позицію. Хлопці, які були переді мною програвали, і тому я очікував, що стану першим.

- Як вдалось досягти такої позиції?
- Я зміг досягти такої позиції через те, що в мене була перемога над мексиканцем Баєзом, а він на той момент був на гарній позиції. І також це через те, що я раніше бився з Фултоном в елімінаторному бою в іншій вазі, тому мої позиції в WBO збереглись.

- Що скажеш про чемпіона – Робейсі Раміреза? Він це твоя наступна ціль?
- Чемпіон напівлегкої ваги Робейсі Рамірез – це дворазовий олімпійський чемпіон (2012 та 2016 років). В нього не так багато боїв, і він вже став чемпіоном світу. Він – непоганий боксер, гарно рухається, він знає, що він робить, але, я думаю, що можу з ним дуже сильно конкурувати. Нехай тільки дадуть мені шанс, я все покажу в рингу.

Якщо він проведе вдалий захист, і не підійметься у вазі, то я без проблем можу з ним битись. Я буду просити промоутера аби вони написали лист в WBO, і організація зробила мене обов’язковим претендентом або мені дали елімінаторний бій.

Я не можу чекати на нього, адже можна чекати і рік, і два, і три. Рамірез – боксер Top Rank, вони можуть диктувати свої умови і обирати, з ким боксувати. Я буду рухатись своїм шляхом, зі своїми промоутерами. Якщо вони мені будуть пропонувати бої, то я завжди буду погоджуватись. Я хочу якомога частіше боксувати, адже в мене була пауза в два роки. Тому я буду рухатись в своєму напрямку і розвивати кар’єру за своїм планом.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.