Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 09 жовтня 2023, 03:12
3379
0

Промоутер Джошуа назвав фаворита бою Усик – Ф'юрі

Едді Хірн схиляється до того, що бій не буде дуже цікавим

| Оновлено 09 жовтня 2023, 03:12
3379
0
Промоутер Джошуа назвав фаворита бою Усик – Ф'юрі
Boxing Social. Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Промоутер Едді Хірн з компанії Matchroom висловився про майбутній бій між володарем пояса WBC у хевівейті Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) і чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

«Чи можу я, поклавши руку на серце, сказати, що бій відбудеться? Ні, через історію Тайсона Ф'юрі. Але коли є купа грошей, як правило, бої відбуваються. Тому я думаю, що бій відбудеться. Коли він відбудеться, я не знаю, але це дуже добре для спорту.

Я ставлю на Тайсона Ф'юрі в цьому бою. Я думаю, що він є фаворитом, але Усик дуже сильний, і я думаю, що він себе проявить. Я думаю, що габарити Ф'юрі зіграють свою роль. Думаю, що бій буде не дуже цікавим. Можливо, він має бути таким, щоб Тайсон виграв так, як він може виграти. Можливо, це буде легка перемога для нього. Я думаю, що це буде дуже конкурентний бій, але я віддаю перевагу Тайсону Ф'юрі», – сказав Хірн.

Бій Ф'юрі – Усик мав відбутися ще 29 квітня 2023 року, але сторонам не вдалося домовитися. Нова потенційна дата – 23 грудня 2023 року, але може бути і січень 2024 року. Місцем проведення стане Саудівська Аравія.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.