Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 07 жовтня 2023, 11:55
3607
6

Марина БЕХ-РОМАНЧУК: «Бубку важко зрозуміти. Ми розчаровані, це боляче»

Спортсмени чекали, що легенда підтримає Україну

| Оновлено 07 жовтня 2023, 11:55
3607
6
Марина БЕХ-РОМАНЧУК: «Бубку важко зрозуміти. Ми розчаровані, це боляче»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марина Бех-Романчук

Українську легкоатлетку Марину Бех-Романчук розчарувала позиція легенди світового спорту Сергія Бубки, який після початку повномасштабного вторгнення росії не засудив російський терор і не допомагає Україні.

А розслідування вказують, що компанії Бубки співпрацюють з окупантами.

«Новини та розслідування про Сергія Назаровича були дуже неприємними особисто для мене. Важко це читати, тому що він людина з величезним іменем. Він міг перевернути просто все з ніг на голову в легкоатлетичному світі. Повертати легкій атлетиці статус королеви спорту через Україну»

«Він займав дуже високі посади на міжнародному рівні, мав ім'я легендарного рекордсмена. Навіть посади – це другорядне. Він мав статус, заради якого кожен атлет взагалі приходить у спорт. Дуже боляче зараз всім атлетам це читати та дивитися, ми розчаровані. Дуже багато спортсменів у відчаї, а ще більше – просто не знають, як правильно діяти й висловлюватися з приводу Бубки. Це дуже складно зрозуміти».

«Після початку повномасштабної війни кожен з нас зробив свій чіткий вибір та обрав позицію. Визначив, що буде говорити та доносити через своє медійне ім’я. І мені дуже шкода, що Сергій Назарович не був цією людиною. Він нічого не сказав про війну одразу та не обрав чіткої позиції», – сказала Бех-Романчук.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Бондарь
Ему не нужна Украина,ему нужны деньги.Или кто то забыл как он в партии рыгыонов был.
osokor
Одним словом, Пупка! Слизняк... Спортивну славу та добре імя зміняв на сумнівні грязні грошенята. Що ж , він сам так вибрав...
chak98
Тут все зрозуміло, він ворог наш, так само як і ця ... клочкова
India Life
Гнать в шею эту скотиняку
Алекс 19
Таке ще ніколи нк чув .Людина співпрацює з вопогом і знаходиться в нок України .Зеленський особисто його пропьнував в нок
zelc006
Він, навідь, на дрони не донатись та на броніки! А може він як Ракитський, мовчазливий та гімну не співає, а сам щірий козачело?