Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 09 жовтня 2023, 20:03
3138
0

Прометей – Гамбург. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

4 жовтня о 19:00 стартовий матч баскетбольного Єврокубку

| Оновлено 09 жовтня 2023, 20:03
3138
0
Прометей – Гамбург. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

4 жовтня о 19:00 «Прометей» вдруге у своїй 5-річній клубній історії візьме участь у Єврокубку, другому за значимістю континентальному клубному турнірi. На «Арена Рига» столиці Латвії «титани» зіграють із клубом «Гамбург» із Німеччини.

П'ять місяців тому суперники зустрілися на першій стадії плей-оф Єврокубку, і тоді «Прометей» був сильнішим за свого суперника (87:79). З того часу склади команд значно змінилися. Особливо це стосується німецького клубу. У цьому матчі за «Гамбург» зможуть зіграти лише два баскетболісти, які протистояли «Прометею» у квітні. Це 28-річний форвард Лукас Мейснер і досвідчений 33-річний центровий Йонас Вольфарт-Боттерманн.

Сезон 2023/24 для «Гамбурга» стартував 29 вересня. У прем'єрному матчі чемпіонату Німеччини суперник «Прометея» обіграв на виїзді «Людвігсбург» (87:79), з яким «титани» два роки тому перетиналися в Лізі чемпіонів. Одразу 23 очки у цьому матчі набрав американський захисник Марк Хьюз. Чудовою результативністю його підтримали Александр Дзева та Вільям Крістмас – 18 очок. При цьому американець Крістмас мав 7 успішних cпроб з 9 з поля.

Безпосередньо перед подорожжю до Риги «Гамбург» зазнав у чемпіонаті чутливої домашньої поразки від «Вюрцбурга» (58:88). Тому до столиці Латвії німецька команда прибула у не найкращому настрої. «Гамбург» намагатиметься стартувати на мажорній ноті. «Прометей» також сповнений рішучості порадувати своїх уболівальників в Україні та Латвії.

Прометей – Гамбург. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.