Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 01 жовтня 2023, 12:21
24685
0

Хірн пояснив, чому про поєдинок Усик – Ф'юрі оголосили перед боєм із Нганну

Промоутер запевняє, що всі бояться зустрічі з Філіпом Хрговичем

| Оновлено 01 жовтня 2023, 12:21
24685
0
Хірн пояснив, чому про поєдинок Усик – Ф'юрі оголосили перед боєм із Нганну
Getty Images/Global Images Ukraine

Промоутер Едді Хірн із компанії Matchroom заявив, що команди володаря пояса WBC у хевівейті Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) і чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО) анонсували проведення бою за абсолютне чемпіонство в суперважкій вазі до бою британця проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну (17-3), щоб IBF не змусила українця битися зі своїм обов'язковим претендентом Філіпом Хрговичем (16-0, 13 KO).

«Я знав, що вони далеко просунулися в переговорах. Я не очікував, що бій неодмінно анонсують позавчора, але, безумовно, є ситуація з обов'язковим претендентом. Тож їм необхідно було оголосити цей поєдинок, щоб заблокувати обов'язковий захист проти Філіпа Хрговича.

Подивимося, як усе це складеться. Однак я вважаю, що в кінцевому підсумку це добре для боксу. Здорово, що цей бій організували. Будь-який бій за звання абсолютного чемпіона – це чудово для боксу. Ф'юрі ще раніше повинен був погодитися на цей поєдинок, але якщо він відбудеться, то ми вирушимо туди», – сказав Хірн в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out.

Бій Ф'юрі – Усик мав відбутися ще 29 квітня 2023 року, але сторонам не вдалося домовитися. Нова потенційна дата – 23 грудня 2023 року, але може бути і січень 2024 року. Місцем проведення стане Саудівська Аравія.

Оцініть матеріал
(105)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.