Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Баскетбол в Європі
| Оновлено 30 вересня 2023, 17:45
1044
0

Прометей – Віймсі. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Дивіться 30 вересня о 16:00 матч Латвійсько-Естонської баскетбольної ліги

| Оновлено 30 вересня 2023, 17:45
1044
0
Прометей – Віймсі. Дивитися онлайн. LIVE трансляція
YouTube

30 вересня о 16:00 українська команда «Прометей» на умовно домашньому майданчику «Арена Рига» у столиці Латвії відкриває свою програму сезону 2023/24 матчем Латвійсько-Естонської баскетбольної ліги проти естонського клубу «Вiймсi».

Українська команда захищатиме чемпіонський титул Латвійсько-Естонської баскетбольної ліги. Минулого сезону на шляху до нього «Прометей» у чвертьфінальній серії плей-оф з рахунком 2:1 здолав якраз «Вiймсi» – клуб з однойменного естонського міста з населенням трохи більше ніж 20 тисяч мешканців.

Найближчий суперник «Прометея» лише третiй сезон виступає в елітній лізі своєї країни – KML та LEBL. В обох лігах він не був статистом. У сезонi 2021/22 «Вiймсi» взагалі дійшов до фіналу. Але боротьби там не вийшло: естонський клуб розгромно поступився ризькому ВЕФ (65:94). Минулого сезону «Вiймсi» посів 3-те місце у чемпіонаті своєї країни. Дуже конкурентною була серія з «Пярну Садам», яку «Віймсі» програв з рахунком 2:3.

Новий сезон суперник «Прометея», з яким підписали контракти українські гравці Артем Ковальов та Ілля Ліщина, відкрив 23 вересня домашньою поразкою від «Кейли» (72:90).

Прометей – Віймсі. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.