Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Паралімпійські ігри
| Оновлено 30 вересня 2023, 08:05
3241
40

росію допустили до участі в Паралімпіаді-2024

Спортсмени з країни-агресора зможуть виступити в Парижі

| Оновлено 30 вересня 2023, 08:05
3241
40
росію допустили до участі в Паралімпіаді-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

Російські спортсмени-паралімпійці зможуть узяти участь у Паралімпіаді 2024 року в Парижі. Члени Міжнародного паралімпійського комітету (МПК) під час генасамблеї не підтримали повного призупинення членства росії в організації.

росія зможе виступити в Парижі під нейтральним прапором, без будь-якої національної символіки.

Літні Паралімпійські ігри-2024 пройдуть у Парижі з 28 серпня по 8 вересня. Зимову Паралімпіаду-2022 у Пекіні росія і білорусь пропустили, турнір проходив незабаром після початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 року.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 40
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zeka23
Тобто ті рашисти, в т.ч. вагнерівці, які ще вчора вбивали нас, мирне населення і в результаті отримали інвалідність чи якісь травми на цій війні, можуть виступати на ОІ??? Вони там взагалі довбануті!
Remark
Я реально не розумію цей світ!
Як можна допускати країну-терорист до будь-яких змагань, коли вона постійно, кожного дня і ночі несе в іншу країну табуни вбивчої зброї на мирних громадян іншої держави?
Йопнутий світ! Просто йопнутий світ!
Vbolivalnyk-Peter
Піпець... Там будуть 2/3 "інвалідів" тих які в Україні воювали... Це повний треш.... 
Владимир  одесский
Йобані мудаки, вони блять там що зовсім з розуму з‘їхали? Вони блять своїми рішеннями тільки підливають масла в кацапську пропаганду і підтримку війни! Я блять розумію, що гроші не пахнуть, але кров українських людей вже розливається рікою і завдяки таким рішенням буде продовжувати литись. Чи може Бах та його поплічники вважають, що кацапські параолімпійців не підтримують війну і Путлєра. Підараси йобані!!!!
Alex T
Охренеть, вместо того что б остановить войну они фактически поощрить решили 
Nick.Grabowski
Еліту з рф-ії (олігархів, зірок шоу-бізнесу, власників медіа, усяліких інлюєнсерів) сильно ніхто не чіпає в Європі та світі. Всі хто пропагандував та пропагандує тотальну брехню, ненависть та жадібність - чудово себе почувають як в росії, так і поза нею. 
Але щоб показати боротьбу з росіянами - вирішили карати рабів, а не рабовласників, які роздають накази та накачують російське суспільство злом, брехнею та ненавистю. 
Александр Цюра
Та бляха в них вже кожен третій параолімпієць! 
Vbolivalnyk-Peter
Якщо наш умовно метальних спису "випадково" влучить у моска-ля - то за це має в першу чергу МОК відповісти....
RomeoBoss
Не якого співчування Україне! Це поплюження поняття людяністи! Держава агрессор і террорист бере вучасть у
спортивних змаганях,яке
цему об'яснення. Просто плюнули в обличчя загиблим! Ганьба і сором цим не людям!
Владимир Коновалец
Если в моем городе, половина моих знакомых доказывает мне, что по городе ракетами стреляют ВСУ, то что говорить о "загнивающем" Западе, там 90% людей не знают, что у нас война с прошлого года!!! Мне вчера подруга жены показала по вайберу газету итальянскую, на 4-х страницах - ни слова об войне в Украине....
vitaha33
Рашистів потрібно мочити всіх, і всюди. Навіть на змаганнях з кульової стрільби  ))
sheva
А як нашим змагатись з даними індивідуумами? Хочуть біди наробити? Всі організації готові стояти в позі раком, тільки щоб відлистали...
Выталкиватель парашутистов
Давайте не забывать, что президент МОК - немец Бех,который  через Шредера - лучший друг карлика-педофила,плюс уэтого ублюдка куча компромата на на многих действующих политиков Германии, особенно на агента Штази - Меркель (потому она и подпевала во всех вопросах расее), ведь после того, как в ГДР рухнул диктаторский режим, в расею были перевезены все архивы Штази во главе с ее руководителем.... Может и на  Баха есть компромат, потому он так и лоялен к оркам ... 
DK1961
В 1936 году Запад же не пропустил Олимпиаду в фашистской Германии... Видимо пришло время У НИХ сделать реверанс в сторону. новых фашистов, несмотря ни на что. Уроды
nick07
прах барона де Кубертена напевно вже замахався крутитись в могилі, дивлячись як спаплюжили більшість принципів олімпійського руху. 
Mr Voevudskiy
Гейропейцы не перестают удивлять. Клоуны
Vbolivalnyk-Peter
Німчура та швейцарці - продажні тварини... Їм гроші ніколи не пахнуть...