Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
3707
12

ЛОМАЧЕНКО: «Глибоко й усвідомлено прийшов до віри після поразки від Лопеса»

До цього Василь вважав, що світ крутиться навколо нього

ЛОМАЧЕНКО: «Глибоко й усвідомлено прийшов до віри після поразки від Лопеса»
Getty Images/Global Images Ukraine. Василь Ломаченко і Теофімо Лопес

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко розповів, що після поразки в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі проти Теофімо Лопеса глибоко й усвідомлено прийшов до православної віри.

«Я не так давно прийшов глибоко й усвідомлено до православної віри. Я все життя був православним, мене хрестили, я в храм ходив, коли батько змушував. Але так усвідомлено духовно я почав розвиватися років 2-3 тому після поразки в бою з Теофімо Лопесом. Тоді в мене стався момент, який змінив моє ставлення до життя і віри.

Недарма кажуть, що в людини життя змінюється після 33 років. Ніколи не розумів цього, але коли мені виповнилося 33 роки – я це відчув. Воно якось так співпало з поразкою. Тоді я зміг подивитися на себе збоку і побачити те, що я робив неправильно, ті проблеми й успіхи, які в мене були. Я почав розуміти, звідки це і від кого.

Якщо раніше я вважав, що світ крутиться навколо мене, то я зрозумів, що це не так. Усе, що сьогодні є або забирається в мене чи в іншої людини, – усе йде від Всевишнього. Напевно, це залежить від того, яким життям ми живемо», – сказав Ломаченко.

Раніше Ломаченко розповідав, що вірив, що міг перемогти Лопеса з травмованою рукою.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виталий Лещук
Вірити в Бога і вірити в басні попів РПЦ це зовсім різні речі 
Евгений Кожушко
рпц головного мозку🤦‍♂️
kadaad
московский холуй.
Максим Колісник
Після певного віку люди майже не міняються, і він не виняток. Як був придурком так і залишився. Стало ще гірше коли вдарився в кацапське сектанство
DK1961
А чего спорт уа не приводит это интервью ПОЛНОСТЬЮ, в котором ДАННЫЙ СЕПАРЮГА хвалит главного московского попа в Украине онуфрия и называет это лицемерное и подлое существо в рясе светлым человеком?
Александр Пышненко
Украину доводили до крови до войны такие полезные идиоты, как этот фрик эфэсбэшно-московского разлива церкви. Он не понимает, что, в лучшем случае, надо промолчать о своей нелояльности к стране, чем выступать на стороне агрессора. Но, он не может остановиться, чтоб не проповедовать ненависть, - а этот сурковский сайт распространяет всю эту внутреннюю убогость негодяя.  
AutumnBridge
 Если человек искренне верит в Бога, без желания всякой выгоды или преимущества себе перед другими, то он  вряд ли задумывается, православный он или католик, христианин или буддист, и т.д. 
  Это осознаётся уже в моменты обыденной жизни.
onco-clown
В христианстве внешние моменты жизни не являются принципиальными, в первую очередь значение имеет спасение души, правильное прохождение духовной жизни. Очень хорошо об этом всём рассказывает священник из Черниговской области на ютуб-канале "Христианская Церковь", про РПЦ МП и лживость этой организации там целый плейлист называющийся "Московская Патриархия".
India Life
Корисний ідіот для руснi
степан степаненко
вітлопесдили православного ватніка по самі яйця
Lex Aries
Остерігайтесь людей віруючих
в них є боги, які їм все пробачають!