Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
2391
0

Батько Ф'юрі назвав умову, за якої Джошуа отримає бій з його сином

Джон Ф'юрі вважає, що тільки гучна перемога Ентоні може відродити інтерес до цього поєдинку

Батько Ф'юрі назвав умову, за якої Джошуа отримає бій з його сином
boxing-social. Тайсон Ф'юрі та Ентоні Джошуа

Джон Ф'юрі, батько володаря пояса WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО), заявив, що Ентоні Джошуа (26-3, 23 КО) заслужить на бій з його сином тільки в тому випадку, якщо переможе Деонтея Вайлдера (43-2-1, 42 КО).

«Я думаю, що у випадку з Ей-Джеєм, якщо подивитися на його останні виступи, він перебуває в стані підготовки до великого грошового бою. Вони намагаються підлаштуватися під нього, підстелити йому соломку, отримати бої, які він зможе виграти.

Судячи з того, що я бачу зараз, бій Ф'юрі – Джошуа не принесе великих грошей. Ніякої неприязні до Ей Джея у мене немає. Він був великим чемпіоном, він надихав мене, і я отримував величезне задоволення, спостерігаючи за ним, але він уже не той боєць, яким був три роки тому. Коли Енді Руїс зупинив його, все пішло не так.

Чи буде Тайсон битися з Ей Джеєм? Я думаю, що цей поїзд пішов. Йому потрібна велика перемога. Цей бій може відбутися тільки в тому випадку, якщо Ей Джей переможе Деонтея Вайлдера. Але наразі Тайсон навіть не розглядає його як загрозу», – сказав Джон Ф'юрі.

Раніше Джон Ф'юрі розповів, чому він вважає, що в нього є перевага в потенційному бою з легендою хевівейту Майком Тайсоном в андеркарді бою свого сина проти Франсіса Нганну.

10-раундовий бій Ф'юрі з Нганну відбудеться 28 жовтня в Саудівській Аравії. Поєдинок пройде за правилами професійного боксу з трьома суддями.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.