Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Азартні ігри
| Оновлено 27 вересня 2023, 17:07
293
0

Binance офіційно оголосила про відхід з ринку росії

Компанія з обміну криптовалют продасть бізнес у рф компанії CommEX

| Оновлено 27 вересня 2023, 17:07
293
0
Binance офіційно оголосила про відхід з ринку росії
Getty Images/Global Images Ukraine

Компанія з обміну криптовалют Binance уклала угоду про продаж всього свого російського бізнесу компанії CommEX. Щоб забезпечити плавний процес для існуючих російських користувачів, процес відключення займе до одного року. Всі активи існуючих російських користувачів у безпеці та надійно захищені.

«Дивлячись у майбутнє, ми розуміємо, що робота в росії несумісна зі стратегією відповідності Binance», – сказав Ной Перлман, директор з контролю за дотриманням вимог Binance.

«Ми, як і раніше, впевнені в довгостроковому зростанні індустрії Web3 по всьому світу і зосередимо наші зусилля на більш ніж 100 інших країнах, в яких ми працюємо».

Буде організовано впорядкований процес міграції користувачів. Binance та CommEX співпрацюватимуть, щоб інформувати користувачів про те, як перенести їх активи на CommEX. Частина реєстрації нових користувачів, що пройшли KYC в росії, буде негайно перенаправлена на CommEX і з часом збільшуватиметься. Протягом наступних кількох місяців Binance закриє всі обмінні сервіси та напрямки бізнесу у росії.

Хоча фінансові деталі угоди не розголошуються, важливо зазначити, що в результаті цього продажу Binance повністю покине росію. На відміну від аналогічних угод з міжнародними компаніями в росії, Binance не матиме постійного розподілу доходів від продажу, а також не матиме можливості викупити частки в бізнесі.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.