Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1937
0

Едді ХІРН: «На тлі Джойса Чжан мав вигляд Сонні Лістона»

Промоутер упевнений, що Джо втратив основний козир у рингу

Едді ХІРН: «На тлі Джойса Чжан мав вигляд Сонні Лістона»
Getty Images/Global Images Ukraine. Джо Джойс

Промоутер Едді Хірн з компанії Matchroom поділився думкою про другий бій між Чжаном Чжілеєм (26-1-1, 21 КО) і Джо Джойсом (15-2, 14 КО).

«На тлі Джойса Чжан виглядав, як Сонні Лістон. Як Сонні Лістон-шульга. Думаю, що буде цікаво подивитися, що Чжілей робитиме далі. Я на 100% готовий до бою Чжана проти Джошуа. Якщо будуть хороші гроші на цей бій, ми обов'язково його розглянемо.

Джойс під час бою зник повністю, він далеко не такий як раніше. Я не люблю говорити, що боксер повинен піти на пенсію, це не моя справа. Але якщо ви питаєте мене як уболівальника, то так, я думаю, що Джо Джойс повинен завершити кар'єру.

Я думаю, що його «трималка» вже не та, що раніше. Джойс бився обличчям, і це був його головний атрибут. Тепер не залишилося інших атрибутів. Він не швидкий, у нього немає хороших ніг, він не проводить захоплюючих комбінацій. Він просто дуже жорсткий, з чудовим підборіддям. Але останнього вже немає.

Джошуа – це зовсім інший звір, ніж Чжан. Швидкість, комбінації. За цим буде страшно спостерігати. А Джо Джойс зробив відмінну кар'єру, але в нього залишилися бої з Френком Ворреном. Саме тому Воррен після бою дав жорстоке інтерв'ю, в якому сказав: «Джо йде на пенсію, а в мене є Чжан Чжілей, ми скоро оголосимо його наступний бій», – сказав Хірн.

23 вересня на Вемблі Чжан Чжілей у третьому раунді нокаутував Джо Джойса.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.