Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 27 вересня 2023, 05:18
998
0

Георгій ЗУБКО: «Шахрайчук чесно працював на користь української збірної»

Президент ФХУ прокоментував розгляд дисциплінарного провадження

| Оновлено 27 вересня 2023, 05:18
998
0
Георгій ЗУБКО: «Шахрайчук чесно працював на користь української збірної»
ХК Київ Кепіталз. Вадим Шахрайчук

Президент Федерації хокею України Георгій Зубко прокоментував розгляд дисциплінарного провадження проти екс-коуча збірної Вадима Шахрайчука, який має російський паспорт (за даними СБУ):

«Президент федерації не має доступу й не чинить вплив на дисциплінарні органи. Наскільки мені відомо, йде дисциплінарне провадження. Я впевнений, воно матиме об'єктивніше рішення. Коментувати його, на жаль, я не можу. Думаю, дисциплінарний комітет міг потребувати ще часу через додаткові виявлені обставини. Тому не можу коментувати публічно процес дисциплінарного провадження.

Чи розглядали нових тренерів до збірної і Київ Кепіталз. Не Федерація хокею визначає тренерів клубних команд. Ми жодним чином не впливаємо на кадрову політику. Там визначає власник, президент клубу. Завжди поважаємо рішення, які ухвалює клуб.

У кожній збірній ФХУ має достатню лаву потенційних тренерів, менеджерів на всі посади. Це була одна з моїх принципових вимог, аби ми завжди мали альтернативу. Звісно, коли працює тренерський штаб, ми йому не заважаємо. Коли виникає потреба до зміни, то ми готові розглядати деякі кандидатури.

Чи було помилкою призначати Шахрайчука тренером? Я не є судом, іншим слідчим органом. Не можу визначати й давати такі оцінки. Ми сприймаємо Вадима Шахрайчука як відомого, заслуженого українського гравця і тренера, який чесно працював на користь української збірної. Якщо будуть встановлені фаховими органами і будуть надані нам інші документи. Наразі ми маємо бути об'єднані».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.