Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
2510
0

Ексчемпіон світу: «Усик впорається з іграми розуму Ф'юрі»

Джордж Гроувз не змінив своєї думки про фаворита цього бою після останнього поєдинку українця

Ексчемпіон світу: «Усик впорається з іграми розуму Ф'юрі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Колишній чемпіон світу в суперсередній вазі Джордж Гроувз (28-4, 20 KO), як і раніше, вважає, що чемпіон WBA, WBO, IBO і IBF у хевівейті Олександр Усик (21-0, 14 КО) переможе володаря чемпіонського пояса WBC Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) і не побачив в останньому бою українця нічого, що могло б змінити його думку.

«Це не буде легкий бій для Усика, але я думаю, що в нього вистачить умінь, боксерського інтелекту, атлетизму і він впорається з іграми розуму Ф'юрі. Я думаю, що все, що було у Ф'юрі і що стало для нього головним атрибутом, Усик уже бачив або може з цим впоратися. Він завжди проводив виїзні бої і завжди виходив переможцем.

Ф'юрі останнім часом боксує не так регулярно. Після хороших перемог над Деонтеєм Вайлдером, які були кілька років тому і за якими було приємно спостерігати, йому не кидали серйозних викликів.

Усик має менший розмах рук, але він рухливий і швидкий у бою, діє під великими кутами. Усик не перебуватиме в зоні досяжності, щоб на нього спиралися, хапали й тримали. У нього є боксерські вміння, адже він чемпіон серед любителів», – сказав Гроувз.

У ніч з 26 на 27 серпня Олександр Усик захистив свої титули у протистоянні проти «регулярного» чемпіона WBA Даніеля Дюбуа.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.