Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 19 вересня 2023, 02:48
3488
7

Тайсон Ф'ЮРІ: «Усик здався в бою з Дюбуа»

Британець в своєму стилі прокоментував бій свого співвітчизника з українцем

| Оновлено 19 вересня 2023, 02:48
3488
7
Тайсон Ф'ЮРІ: «Усик здався в бою з Дюбуа»
Getty Images/Global Images Ukraine

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі прокоментував бій свого співвітчизника Даніеля Дюбуа проти Олександра Усика, зробивши акцент на ударі нижче поясу, який пропуcтив українець.

«Це не був удар нижче пояса, а удар в пояс. Усе, що нижче поясу, це заборонений удар. Коли ми виходимо на ринг, я часом високо підіймаю свої шорти. Рефері каже: «Твій пояс високо, Тайсоне, і всі удари в цю точку – це нормально, а всі, що нижче, заборонені».

Ми всі знаємо, що це не був удар нижче поясу. Усика побили чесно та справедливо, він програв бій після удару по корпусу. Цей удар його покалічив.

Мені дуже шкода Даніеля, тому що зараз він мав би бути об’єднаним чемпіоном світу і перебувати на шляху до бою зі мною за найбільший гонорар у своєму житті.

Я не знаю, чи вразливий Усик до ударів по корпусу, але його обличчя вразливе. Його тіло здалося. Я побачив, як Усик здався. Він здався, як маленька с**а, а потім стогнав та плакав через це п’ять хвилин. Якщо він здався раз, то зробить це знову. Але мені шкода Даніеля. Він побив його чесно та справедливо. Дюбуа вдарив його в пояс шортів, а це не нижче поясу.

Усик натягнув шорти високо, а коли бій закінчився, опустив їх нижче. Ми ж не вчора народились. Він програв цей бій», – сказав Ф’юрі.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Ломаченко знищив Камбососа та повернув собі чемпіонський пояс
Бокс | 12 травня 2024, 08:37 2
ВІДЕО. Ломаченко знищив Камбососа та повернув собі чемпіонський пояс

В австралійському Перті український боксер виборов титул чемпіона світу IBF

Ломаченко нокаутував Камбососа у 11-му раунді та став чемпіоном світу IBF
Бокс | 12 травня 2024, 08:15 165
Ломаченко нокаутував Камбососа у 11-му раунді та став чемпіоном світу IBF

В австралійському Перті відбулося шоу за участю українського боксера

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kravets_2010
"Фурі" необхідно зав'язувати з наркотою.
Виталий Лещук
Ніколи не думав що захочу сказати фразу"Боже,яке воно кончене"комусь,окрім росіян...
Бензар Євген
Яка огидна брехлива потвора жалюгідна цей Ф'юрі. Жодного слова правди не почуєш від нього коли справа стосується суперника якого він сциться. Він буде на біле казати чорне і навпаки, буде звинувачувати у боягузтві хоча саме сам є боязливою істотою яка усіляко намагається ухилитися від бою зі середньоваговиком як називає нашого непереможного чемпіона бо не хоче виглядати у бою з ним безпорадним велетнем. До речі Усик має ті самі антропометричні дані що й легендарний Мохамед Алі - зріст, розмах рук, вага. Щоб йому пусто було тому ф'юрі. Багатьом вигідно щоби пояс WBC залишався у цього комічного медійного персонажа з керівництвом цієї боксерської організації включно бо цей кловун може притягувати до себе великі гроші. А нам так не вистачає його поясу щоби українець став найвеличнішим боксером.
AleksandrF
Раньше говорил, что не хочет драться с Усиком, потому что ему неинтересно объединение поясов, а только деньги. А с Дюбуа бы дрался. Вывод-боится драться с Усиком
Микола Унгурян
тю, велика жирна сучка ніяк не заспокоїться))))
так в чому проблема? вийди і побий Усика, а для абсолютного чемпіона там і гроші будуть зовсім інші (дивно що Тайсон цього не розуміє чи вдає що не розуміє і проводить якісь потішні бої з бійцями змішаних єдиноборств)