Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Socca
| Оновлено 19 вересня 2023, 15:43
821
2

Сьогодні стартує СОККЕРБОЛ чемпіонат України з socca 23/24

Асоціація соккеру України продовжує реалізацію проектів з розвитку та популяризації гри socca

| Оновлено 19 вересня 2023, 15:43
821
2
Сьогодні стартує СОККЕРБОЛ чемпіонат України з socca 23/24

Збірна команда України з соккеру стрімко та феєрично увійшла в топ команд світу з socca через успішну участь в чемпіонатах світу SOCCA WORLD CUP 2022 та 2023 років. В 2022 в Угорщині блакитно-жовті увійшли в 8-ку найкращих команд, а вже в 2023 в німецькому Ессені Україна стала віце-чемпіоном світу.

Сьогодні в Києві в Місті Спорту стартує національна першість з соккеру. В чемпіонаті приймають участь 6 команд, які в два коло зіграють 10 турів, всього 30 матчів.

Всі матчі чемпіонату України з соккеру (socca) покажуть у всеукраїнському масштабі на ТБ і на цифровій платформі https://www.suspilne.media/sport, а також в ефірі сайту Sport.ua і ютуб сторінки СоккерУА.

В найближчий сезон 23/24 пакет ефірів з socca на ТБ включає висвітлення та показ матчів національної першості, а також матчів збірної команди України – учасника чемпіонату Європи Socca Euro Cup 2024 (травень, Молдова) та Socca World Cup 2024 (грудень, Оман)

«СОККЕРБОЛ чемпіонат України з соккеру (socca) 23/24» є лігою амбасадором благодійного проекту ДО МРІІ https://www.domrii.com.ua.

Представники різних професій: від юристів до медиків, інженерів, будівельників та інших представників бізнесу – виступили фундаторами створення фонду ДО МРІЇ та забезпечують на системній основі волонтерську роботу.

З моменту початку війни та агресії рф проти України фонд ДО МРІІ організував потужну волонтерську групу, яка системно надає підтримку ЗСУ та Силам оборони України. 18 місяців, практично в режимі щотижня після робочої неділі з Києва військова волонтерська група від фонду прямує на вихідні на Схід. Тони їжі, тисячі літрів питної води, сотні бронежилетів, десятки генераторів та тепловізорів, монокуляри, біноклі та інше.

Разом переможемо! Слава Україні!

11 вересня, СОККЕРБОЛ

  • 19:00 Динамо КМДА – Манзана
  • 20:00 Дірект – ЕВІ Інжиніринг
  • 21:00 Агард – Жуляни

Прямі трансляції

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
Жаль, наша команда,чемпион области этого года по этому виду спорта могла бы с удовольствием принять участие в этом чемпионате, для этого есть все условие, а главное - деньги. Первый раз услышали об этих соревнованиях на этом сайте, жаль...
Выталкиватель парашутистов
Я так понимаю, что это чисто местечковый (Киевский) проект, где играют команды стольного града и его окрестностей. Действительно, что-то я не слышал о том, что будет проводиться чемпионат Украины (среди киевских команд). Но ничего нет удивительного, если посмотреть на состав сборной команды Украины на прошлом ЧМ в Германии, еси не ошибаюсь - там все были киевляне. Да, трудно будет попасть в это ЗАО для всех остальных...