Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 10 вересня 2023, 23:00
2641
0

Руді ФЕЛЛЕР: «Я керуватиму збірною Німеччини в матчі з Францією»

Функціонер прокоментував ситуацію зі звільненням Фліка

| Оновлено 10 вересня 2023, 23:00
2641
0
Руді ФЕЛЛЕР: «Я керуватиму збірною Німеччини в матчі з Францією»
DFB. Ханс-Дітер Флік

Директор національної збірної Німеччини Руді Феллер прокоментував відставку Ханса-Дітера Фліка з посади головного тренера збірної після поразки Японії (1:4) та розповів, хто очолить команду на найближчий матч.

«Хансі Флік виснажив себе за останні кілька місяців, він і його тренерська команда віддали все, щоб зробити собі ім'я після відходу з клубу і на чемпіонаті світу з футболу в Катарі зробити поворот в кращу сторону. На жаль, сьогодні ми змушені зробити висновок, що це не вдалося. Гра з Японією ясно показала нам, що ми більше не можемо досягти ніякого прогресу в цьому тренерському складі.

Це непростий момент для мене, тому що я приєднався до Німецького футбольного союзу в лютому, щоб підтримати Хансі Фліка всіма моїми можливостями, щоб він міг бути успішним на полі. І я твердо вірив, що як тренер національної збірної йому вдасться повернути нашу збірну на правильний шлях.

Але зараз ми повинні діяти відповідально, ми повинні щось змінити, щоб мати можливість грати вимогливу і амбітну роль господаря, на яку ми всі сподіваємося на чемпіонаті Європи в нашій власній країні. Саме цього справедливо очікують від нас уболівальники в Німеччині. Тому поки що я буду керувати національною збірною на одну гру проти Франції, з Ханнесом Вольфом і Сандро Вагнером поруч зі мною.

Потім найнагальнішим завданням буде підписання національного тренера, який у найкоротші терміни перебудує нашу команду та підготує її до головного турніру – чемпіонату Європи наступного року, який, як ми всі сподіваємося, надасть позитивний імпульс для німецького футболу, а також для всієї нашої країни. Надіємось, що тренер поверне національну збірну на той рівень, який ви знаєте і очікуєте від неї в довгостроковій перспективі», – сказав Феллер.

Товариська гра між Німеччиною та Францією відбудеться 12 вересня.

Сергій Рип'юк Джерело: DFB
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.