Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:18
92
0

Цінна (валуйна) ставка

Що таке валуйна ставка і нюанси її використання

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:18
92
0
Цінна (валуйна) ставка

Ставки можна вважати розвагою. Але можна і ставитися як до потенційного джерела доходів. Тоді одним із головних завдань беттора стає пошук так званої "цінної ставки". Під нею розуміють ту, за допомогою якої є шанс, ризикнувши меншими грошима, у підсумку виграти більше грошей.

Головний нюанс - у правильному розумінні сенсу. Цінність ставки не залежить безпосередньо від того, яка ймовірність результату, якому вона присвячена. Значення має тільки виставлена виставлена виставлена ціна. "Валуйною" (так ще називають "цінні") може стати і ставка з імовірністю проходу в 10 відсотків, на яку б в іншому випадку гравець би і не дивився. Але якщо при цьому аналіз показує йому, що коефіцієнт, під який приймають на цьому ринку приймають парі, відображає ймовірність у 5%, відсотків, то це вже "цінний" варіант. Так, найімовірніше, ставка, що так оцінюється, сама по собі може програти - все-таки базова ймовірність низька. Але водночас, якщо буде вже 10 таких ставок, то 1 з них має зіграти (і не обов'язково "десята"). І, коли коефіцієнт щодо неї приблизно дорівнює 20,0, у підсумку той, хто ризикнув, отримає хороший "плюс".

Раніше гравцеві доводилося сидіти над лініями, намагаючись вигледіти "валуйні" варіанти (і сподіватися, що вони не будуть відкориговані букмекером, поки ставку не розмістять). Зараз же є різні інструменти для того, щоб полегшити подібну роботу, позбавити гравця необхідності проводити такі "механічні" дії. Досвідчені беттори навіть створюють програми для виведення об'єктивних ймовірностей. Наявність попиту породила появу в інтернеті сайтів, що проводять порівняння ліній різних контор. Звичайно ж, "валуйні" варіанти часто фігурують і в інтернет-сканерах, що орієнтовані на пошук ситуацій із "вилками".

Варто пам'ятати, що "цінні ставки" - це завжди помилка букмекера, а він цього не любить. Використовувати їх, звісно ж, прямо не заборонено. Але можливі обмежувальні заходи з боку організаторів ставок щодо тих, хто часто грає на "валуях". Класичний приклад - це зниження максимумів ставок (у грошовому еквіваленті), які може розміщувати беттор. Тобто його не блокують, не закривають рахунок. Але роблять усе, щоб ці спритні відвідувачі були позбавлені реальної можливості постійно заробляти на їхніх ресурсах.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

ЧС з хокею. Україна розгромила Китай і виграла третій матч на турнірі
Хокей | 30 квітня 2024, 14:44 12
ЧС з хокею. Україна розгромила Китай і виграла третій матч на турнірі

Команда Христича оформила у ворота суперника 9 шайб

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.