Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:19
81
0

Як можна використовувати ставки на «1Х»?

Що таке «1Х» («Х2»), у чому його сенс, але і як саме можна використовувати цей вид парі?

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:19
81
0
Як можна використовувати ставки на «1Х»?

У лінії на спортивні події досить високе місце займають пропозиції типу "подвійний шанс". Але потрібно не тільки розуміти, що таке "1Х" ("Х2"), у чому його сенс, а й як саме можна використовувати цей вид парі? Експерти зробили кілька практичних підказок.

По-перше, можна ставити одночасно і на "1Х", і на "Х2". Здавалося б, це протилежні парі. Але є і спільна база в ставках на "не програш" першої та другої команди - нічия. Грати і потрібно щодо тих футбольних ігор, де, як показує аналіз, висока ймовірність "мирного результату". Гравці, згідно з цією стратегією, ставлять на такі події 2 прогнози: "1Х" і "Х2". Розрахунок на те, що, якщо розрахунки спрацюють, і буде саме нічия в підсумку, то "зайдуть" обидві ставки. Якщо ж виграє хтось, то буде виграш за одним із парі, а за іншим відбудеться поразка. Найімовірніше, загальний підсумок при цьому буде негативним. Але збитки можна зробити невеликими.

Як відбирати матчі:

  • Краще ставити на традиційно малозабивні чемпіонати. Адже зрозуміло, що чим більше в дивізіоні забивають, чим результативніші команди, тим нижча ймовірність нічиєї - примітно, що в хокеї та особливо в баскетболі, нічиї трапляються рідше, ніж у футболі.
  • Не варто ігнорувати популярні турніри. На них букмекер традиційно надає найвищі коефіцієнти, розраховуючи взяти своє за рахунок обсягу, кількості ставок;
  • Бажано знати, у кого з команд хороші воротарі та надійна оборона. Чим менше голів пропускає клуб, тим вища ймовірність нічийного результату;
  • І, звичайно ж, головне: рівень суперників має бути приблизно однаковий. Рівні за силою команди особливо часто обходяться без перемог одна над одною.

У ставки "1Х" є плюси, як, утім, і недоліки. Взагалі головна суть у тому, що гравець намагається забезпечити собі підстраховку: потрібно зменшити ризики і підняти шанси на виграш. Адже замість якогось 1-го можливого результату охоплюється одразу 2. Щоправда, чимало й недоліків. Тут і невеликі коефіцієнти - нерідко коефіцієнти не піднімаються вище позначки в 1,5. Також відзначають і мінімальну кількість ставочних схем, в основі яких база у вигляді "без поразок".

За своїм змістом такий варіант ставки, де низький і коефіцієнт, і ризик, оптимально підходить для включення в "експреси". Там навіть якщо буде об'єднано 3 елементи їхніх "1Х", у кожного з яких коефіцієнт дорівнює 1,5, у підсумку можна буде збільшити первинну суму в 3,375 раза.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.