Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:19
67
0

Ставки на 1Х у футболі

Розглянемо варіанти ставок на 1Х у футболі

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:19
67
0
Ставки на 1Х у футболі

Часто гравці обмежуються ставками на те, хто виграє в тому чи іншому поєдинку. Але будь-хто, хто грає, знає, як часто буває, що немає цілковитої впевненості в перемозі команди або спортсмена. Все ж є сторона, якій готові віддати перевагу. Але все ж таки враховується й обґрунтований аналізом і шанс на те, що суперник може звести зустріч до нічиєї. І тоді використовується якась підстраховка. Може бути і парі на перемогу за фори "0". Але також можна брати і "1Х".

Під цією абревіатурою ховається ставка, яка має назву "подвійний шанс" (є і менш популярний синонім - "подвійний результат"). Під "1Х" розуміють парі на те, що господарі (із застереженням: ідеться про номінального господаря, тобто потрібно дивитися, якого гравця або команду відображено зліва в лінії БК) у рамках обраної події не програють. Для того, щоб ставка зайшла, вистачить не тільки перемоги, а й нічиєї. Протилежний за значенням, але аналогічний за змістом варіант - це "Х2", коли ставлять на перемогу другого гравця/клубу/команди, або нічия.

Варто враховувати, що зазвичай такий прогноз, за замовчуванням, стосується основного часу цієї події. Тобто варіант не стосується того, що трапляється в додатковий час, овертайми тощо. Але завжди перед розміщенням парі потрібно перевіряти, як саме в цій букмекерській конторі трактують голи, що забуті в компенсований час, і в доданий. Взагалі всі правила завжди бажано прочитати хоча б один раз - як правило, левова частина гравців банально лінуються.

"Подвійний шанс", якщо говорити про ставки на результат, доступний лише щодо тих подій, де правила виду спорту створюють можливість нічиєї. У таких іграх, як теніс, такого варіанту немає: завжди визначається 1 переможець.

Але варто пам'ятати, що "1Х" застосовують не тільки до повної події. Нині букмекери залюбки розміщують у своїх лініях і такі варіанти відносно до частин матчу - на тайм у футболі, на період у хокеї, на чверть у баскетболі тощо. Тоді вже не важливо, яким буде загальний підсумок поєдинку - якщо поставлено, що господарі виграють (зіграють внічию) саме в другому таймі, і той закінчився з рахунком 1-0 або 2-2, то парі зіграє.

Також потрібно згадати, що варіант із "подвійним шансом" використовується не тільки стосовно результату поєдинку. Контори дозволяють ставити на "1Х" щодо статистики - попереджень, вилучень, штрафних, фолів, карток. За такого парі не важливий результат за голами/очками/шайбами - враховується тільки обрана статистика.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.