Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:19
54
0

Ставки на 12 і її застосування до футбольного поєдинку

Розглянемо варіанти ставок на «без нічиєї» у футболі

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:19
54
0
Ставки на 12 і її застосування до футбольного поєдинку

Як правило, варіант із "12" ("без нічиєї") вважається подією з низькими коефіцієнтами. Але у футболі "мирний результат" відбувається порівняно частіше, ніж в інших видах спорту. Тож не дивно, що в матчах цей ринок використовується відносно регулярно й активно. Благо, що котирування теж досить привабливі.

Перший варіант використання "12" - це пошук "вилок". Усе, за своєю суттю, досить просто: першим етапом стає парі в одній букмекерській конторі на те, що в обраній зустрічі буде нічия. Адже на подібне практично завжди пропонують цікавий коефіцієнт, і 3,0, і вище. Але якщо ближче до кінцівки поєдинку продовжує утримуватися якраз нічийний рахунок, можна підстрахуватися ставкою саме на "12". Зазвичай уже до 75-ї хвилини в таких умовах котирування на "без нічиєї" теж стають щонайменше трикратними. Тож навіть просто повторивши той самий номінал парі, але на протилежну розв'язку порівняно з першою ставкою, можна гарантувати собі виграш за будь-якого підсумкового розкладу. Головне - зловити потрібний момент, коли коефіцієнти в обох випадках будуть у районі 3,0 і вище. І, безумовно, парі потрібно розміщувати тільки в різних конторах, адже відомо, що вони вкрай негативно ставляться до "вилочників". Також експерти рекомендують при цьому вибирати поєдинки з тих чемпіонатів, де нічиї, м'яко кажучи, не рідкість. Це і чемпіонати Росії, України та Білорусії, і такі топ-турніри, як французька Ліга 1 та іспанська Прімера. Хоча деякі гравці вважають за краще працювати за досить екзотичними турнірами, наприклад, румунська першість.

Другий варіант - гра в "лайві" в кінцівках зустрічей. Одні беттори воліють працювати за парами "фаворит - аутсайдер", інші беруть події з англійських і німецьких ліг. Суть в одному: вибирати ті події та дивізіони, де ймовірність голів на останній хвилині буде високою. Сенс тактики в тому, що за нічийного рахунку приблизно на 80-й хвилині зробити ставку саме на "12". За умов, коли тримається нічия за 10-15 хвилин до фінального свистка, котирування на "без нічиєї" починає зростати і точно "пробиває" позначку в 2,0. Очевидно, що за таких умов при проході буде забезпечено дуже навіть непоганий прибуток. А досвідчені гравці вважають, що прохідність може бути стабільно вищою за 50%. Тож, як мінімум на середньостроковій дистанції, беттор зможе отримати досить стабільний "плюс".

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?
Футбол | 29 квітня 2024, 19:30 18
Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?

Збірна Іспанії опинилася на межі дискваліфікації з Євро-2024 та ОІ-2024

Довбик – перший. Список бомбардирів Ла Ліги після хет-трику Левандовськи
Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0
Довбик – перший. Список бомбардирів Ла Ліги після хет-трику Левандовськи

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.