Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:19
37
0

Ставки на 12 у хокейному матчі

Що таке ставки на «12» у хокеї? Розбираємося в цьому виді ставок

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:19
37
0
Ставки на 12 у хокейному матчі

Досить часто зустрічається в лінії на помітному місці варіант із "подвійним шансом". Зазвичай у цьому ринку використовують такі версії, як "1Х" (господарі не програють) і "Х2" (гості не програють). Але є й опція з "12" (без нічиєї), яка явно менш популярна. Але, як вважають експерти, цей варіант може бути цікавим і вигідним, за правильного підходу. Зокрема і в хокеї.

У грі з ключкою і шайбою варіант "12" досвідчені гравці використовують, поєднуючи зі стратегією Мартингейла. Усе має досить простий і доступний вигляд навіть для новачка. Адже схема дій відверто примітивна: беттор працює в лайві за періодами. Обирається матч, де аналітика підказує низьку вірогідність запеклої боротьби (хоча рекомендують уникати і пар із явним фаворитом та глухим аутсайдером), вичікується третина від періоду, приблизно 7 хвилин, і, якщо не було шайб, то розміщується ставка на "12" у першій частині гри. Знаком для гравця буде те, що коефіцієнт на такий підсумок досягає позначки в діапазоні 1,6-1,8. Деякі гравці вважають за краще почекати і до половини періоду. Ось тільки подібний хід вважається досить ризикованим, тож кожен гравець вибирає під свій смак модель індивідуально. Якщо все виходить і ставка одразу ж заходить, беттор припиняє грати за цим матчем і переходить до наступної гри.

Якщо все ж у 1-му періоді трапляється нічия, гравець зобов'язаний збільшити номінал свого парі і повторює ставку по суті, тобто грає по цьому ж результату, але вже в другому періоді. Експерти рекомендують прораховувати необхідне збільшення за допомогою калькулятора, яких достатньо зараз в онлайн-просторі. Головний принцип у тому, що сума нового парі має бути достатньою, щоб під час проходу було компенсовано попередній мінус, а в ідеалі навіть забезпечено досягнення хоча б якогось "плюса". Якщо і 2-й період завершується з рівним рахунком, то все повторюється для гравця: готується аналогічна ставка, але вже з характерним зростанням на заключні 20 хвилин гри. Фахівці зазначають, що хокей - той вид спорту, де нічия навіть в окремому періоді вже - справа нечаста, а вже щоб усі 3 за 1 поєдинок, так це просто унікальний збіг. Імовірність якого можна прибрати, підбираючи матчі правильно. Також рекомендують не поспішати, вичікуючи високий коефіцієнт, і грамотно розподіляти фінанси, починаючи "наздоганяння" з невеликих сум, що не завдають сильного удару по банку гравця.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.