Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:21
80
0

Ставки на «12» у гандболі

Що таке ставки на «12» у гандболі? Розбираємося в цьому виді ставок

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:21
80
0
Ставки на «12» у гандболі

Букмекерські контори намагаються створити якомога більше різноманітних пропозицій прогнозів на спортивні змагання. Сенс у тому, щоб кожен гравець знаходив щось під свій смак, і вже просто не міг не розміщувати ставку. Звідси й розмаїття ексклюзивних і нетипових для маркетів. Але водночас вистачає і тих, хто вважає за краще використовувати стандартні лінії та прості результати - такі відносно простіше аналізувати та прогнозувати. Зокрема й такий ринок, як "результат 12". Він може бути застосований до будь-якого виду спорту, головне, щоб у ньому не був виключений нічийний результат. Сенс у тому, що вибирається результат матчу у вигляді перемоги однієї з команд (причому в даному випадку будь-якої). Маркет відносять до категорії "Подвійний шанс", фактично він поєднує варіанти з "П1" і "П2". Фактично гравець своїм парі заявляє: не буде "нічийного результату гри".

Серед тих видів спорту, де доступний "12", і гандбол. Варто пам'ятати, що в цьому виді спорту нічиї хоча й трапляються, але все ж імовірність такого результату вкрай низька. Тож у стандартному гандбольному матчі на "мирний результат" коефіцієнт, як правило, тримається на рівні 8,0-10,0. Тож гравці, як правило, починають грати на "без нічиєї" тільки в кінцівці поєдинку, якщо котирування виростають до прийнятного рівня. Благо, зараз є всі умови для комфортної гри в "лайв"-режимі: організовуються трансляції ігор у прямому ефірі, Якщо залишається грати 5, а тим паче 3 хвилини, і рахунок між командами дорівнює, то коефіцієнт на нічию починає поступово знижуватися, до рівня 1,8, фактично зрівнюючись із котируваннями на результат "12".

Завдання гравця при цьому досить очевидне: насамперед йому потрібно знайти такий матч, де є можливість заграти цей маркет. Для цього доведеться проявити терпіння, адже навіть ті варіанти пар, де, як показував первинний аналіз, очікувалася запекла боротьба і прогнозувався хід "ніс до носа", у підсумку хтось ішов у відрив, і парі на "12" ставало безглуздим через вкрай низький коефіцієнт (а то й просто лінію можуть закрити). Але, з іншого боку, це терпіння може бути винагороджено - якщо вибрати потрібний момент, то відкривається чудова можливість спіймати порівняно високий коефіцієнт, при тому, що потрібна перемога будь-якої команди. Як підрахували експерти, прохідність маркету в подібних умовах перевищує 70%. Тож такі ставки на дистанції забезпечують хороший прибуток.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.