Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:20
49
0

Антиекспрес - оригінальний вид ставок

Ознайомимося детальніше з поняттям «антиекспрес»

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:20
49
0
Антиекспрес - оригінальний вид ставок

У світі ставок можна знайти практично все що завгодно. І підтвердження тому такий варіант для парі, як "Антиекспрес". Це теж комбінована ставка, але, якщо порівнювати з класичним "експресом", працює за абсолютно протилежним принципом. Спочатку це була "фішка" окремих букмекерських контор, але з часом вона завоювала дедалі більше прихильників і з'являється в лініях дедалі частіше.

Сенс "антиекспреса", по суті, викладений у його назві. Для того, щоб отримати виграш за даною пропозицією, необхідно, щоб хоча б 1 вибір з усіх, що включені в комбінацію, повинен саме не виграти.

Коефіцієнт антиекспресу досить складно і цікаво розраховується. Краще зрозуміти все на конкретному прикладі. Наприклад, до комбінації включили перемогу "Баварії" в поєдинку з "Вердером" за 1,39 і перемогу "Боруссії" (Дортмунд) над "Гертою" за 1,23. Якби це була класична мульти-ставка, то її коефіцієнт дорівнюватиме 1,71. Якщо перекласти його на відсоткове вираження, ймовірність проходу такого експреса - приблизно 58,49%. Для того, щоб "зайшов" антиекспрес, 1 із фаворитів, неважливо, "Баварія" чи "Боруссія", повинні програти, або навіть просто зіграти внічию. Коефіцієнт при цьому для антиекспреса розраховується "від зворотного", тобто від 100 відсотків віднімається коефіцієнт звичайного експреса. У нашому випадку це 58,49, і, отже, на наш "антиекспрес" пропонують ймовірність у 41,51%, або приблизно 2,40. Хоча, звісно, варто пам'ятати про те, що букмекер ще буде застосовувати своє парі. Тож коефіцієнт може впасти приблизно до 2,2, а то й до 2,15, тобто формально ймовірність проходу оцінюється десь у 46,3. Розрахунки доволі складні, але в підсумку нічого гравцеві робити не потрібно, усе розраховується автоматично на сайті букмекера - якщо в нього такий варіант доступний до використання гравцями.

Важливий нюанс: якщо в антиекспрес включено результат, за яким відбулося повернення (наприклад, європейська "фора" або "тотал"), то в такому разі коефіцієнт навіть зростає, адже коефіцієнт зворотного до нього експреса буде в підсумку меншим. Але все ж і після цього щонайменше 1 із виборів має програти все одно програти, і тільки в тому разі "антиекспрес" вважатиметься виграшним.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?
Футбол | 29 квітня 2024, 19:30 18
Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?

Збірна Іспанії опинилася на межі дискваліфікації з Євро-2024 та ОІ-2024

Шанси Манчестер Сіті на трофей АПЛ 2023/24 впали на 4,3% після 35-го туру
Футбол | 29 квітня 2024, 22:31 3
Шанси Манчестер Сіті на трофей АПЛ 2023/24 впали на 4,3% після 35-го туру

Проте «містяни» досі є головними фаворитами на чемпіонство в Англії

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.