Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
336
0

Наставник Політехніки-Галичини: «Попередньо в нас має бути два легіонери»

Ярослав Зубрицький – про підготовку команди до сезону

Наставник Політехніки-Галичини: «Попередньо в нас має бути два легіонери»
ФБУ. Ярослав Зубрицький

Головний тренер львівської «Політехніки-Галичини» Ярослав Зубрицький поділився враженнями від старту підготовки команди до нової кампанії у Суперлізі та розповів про планами на сезон-2023/2024.

«Перше тренування пройшло нормально, всі після перерви працюють із задоволенням. Для себе я подивився, хто, в якій формі підійшов до тренувального процесу. Деякі гравці не готові, але, в основному, хлопці готові і тренуються із задоволенням. Перші два цикли акцент буде на фізичну та технічну підготовку, а далі будемо працювати і над тактикою – все поступово.

Попередньо в команді має бути два легіонери, з одним вже підписано контракт. Він має приїхати 6-го числа. З другим легіонером теж є домовленість, йому надіслано контракт і ми маємо підписати цього гравця. Позиції легіонерів – другий та третій номери та четвертий - п’ятий.

Будемо дивитися, кого з молодих гравців підключатимемо до команди Суперліги. Ті, хто в Суперлігу не потраплять, гратимуть за команду Вищої ліги.

У нас буде по два тренування. На перших циклах підготовки буде більше роботи на стадіоні, більше фізичної підготовки, фітнес, тренажерний зал. Поступово додаватимемо техніку та тактичні елементи. У нас трошки замало часу – місяць, але, думаю, встигнемо підготуватись. 9-го числа хочемо зіграти з «Говерлою», 16 вересня поїдемо на гру в Рівне, а 20-го у нас буде турнір в Івано-Франківську. Тож до 20-го числа ми вже більш-менш маємо бути готові.

Очікування від сезону – намагатимемося працювати по-максимуму. Подивимось, чи приїдуть легіонери, як вони увійдуть в команду. У нас багато нових гравців, багато молодих гравців. Подивимось, як все буде, поступово. Але, сподіваюсь, що не гірше, ніж минулого року», – розповів Зубрицький.

«Політехніка-Галичина» попередній сезон-2022/2023 у Суперлізі України завершила на 5-й позиції, маючи 15 перемог за 17 поразок.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчах з Кадісом та Баварією
Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3
Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчах з Кадісом та Баварією

У матчі-відповіді проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.